Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan békítsem meg? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan békítsem meg? Vagy egyáltalán keressem még?

Figyelt kérdés

Az egyik lány barátomon észrevettem hogy imád velem lenni és totál belém van esve. Mindig kedveskedik, azonnal válaszol. Nekem most van egy párkapcsolatom, amiért nagyon hálás vagyok, de sajnos akaraterő terén hadilábon állok és ezt a lány barátomat megcsókoltam és le is feküdtem vele. Tudom hogy aljas tett volt, tisztában vagyok vele, sajnos a vágyaim átvették a józan eszem felett az irányítást aznap este. Közöltem vele hogy többet ne gondoljon a dologba,láttam rajta hogy szeretné ismételni a történteket. Sokszor szomorú hogy nem akarok vele lenni hogy amikor megfogom a kezét és jön valaki, akkor hirtelen elengedem. Mikor mondtam neki hogy én nem érzek iránta olyan mélyen mint ő akkor elsírza magát. Azóta csak nagyon keveset és ritkán válaszol, pedig előtt azonnal és sokszor írt. Őt nagyon jó barátnak és érdekes személyiségnek tartom nem akarom elveszíteni. Viszont a kapcsolatomat se szeretném bedarálni

20/F

2022. dec. 21. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a vonat elment.
2022. dec. 21. 19:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Illetve azt mondja hogy én kihasználom őt mert úgy fekúdtem le vele hogy nem vagyok belé annyira szerelmes mint ő belém. De sosem mondtam neki viszont hogy szex után mi egy pár leszünk...
2022. dec. 21. 19:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Befenyített azzal is hogy elmondja a barátnőmnek hogy mi történt mikor előtte megígérte hogy nem fog róla nrki beszélni soha
2022. dec. 21. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Először azt kellene eldöntened, hogy mit akarsz tőle. Ha semmit, akkor nem kell lefeküdni vele, meg a kezét fogni, amikor senki nem látja.

A párodat sem szereted, mert akkor ezek a dolgok nem történtek volna meg. Szerintem először magadat tisztázd, hogy mit akarsz, utána jöhetnek a körülötted lévők.

A csajt megértem, szórakozol vele, nem fekteted le a határokat, még jó, hogy nem tudja, hogyan tovább. Téged így nem lehet komolyan venni.

2022. dec. 21. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Kóla és popcorn bekészítve! 🤡
2022. dec. 21. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
95%

"Nekem most van egy párkapcsolatom, amiért nagyon hálás vagyok"

Legalább magadnak ne hazudj. Kurv_ra hálás lehetsz, mást b....

Barátnőd szemébe bele tudsz nézni?

2022. dec. 21. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
93%

Undorító féreg vagy, ha lenne esze a csajnak szépen beárulna, vagy valaki ismerős, barát meglatna és elmondaná a barátnődnek és két szék közül végre a padlóra esnél!

Bárcsak ez történne. 🖕

2022. dec. 21. 20:14
 8/8 anonim ***** válasza:
49%
Tibi, te vagy az?
2022. dec. 21. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!