Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már az itt lévőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már az itt lévőknek olyan, hogy összejöttek olyannal, aki először egyáltalán nem tetszett, de sokat együtt voltak és végül egymásba szerettek?

Figyelt kérdés
Vagy hogy ti nem tetszettetek valakinek, vagy csak valamiért nem akart összejönni veletek, de idővel meggondolta magát? Szavazást is rakok be, de történeteket is szívesen fogadok kommentekben. Nekem van valaki, akivel történt már minden az elmúlt egy évben, de nem akar velem összejönni, ezért is érdekel hogy ilyen esetben a kitartás eredményt hozhat-e vagy csak idő és energiapocsékolás. NEM olyan eset érdekel, hogy a másik félnek vagy nektek volt közben valaki más, hanem hogy mindketten egyedülállóak voltak.
2022. júl. 5. 15:10
A kérdező szavazást indított:
Igen, volt már hogy valaki valamiért nem akart velem összejönni, de később összejöttünk
Nem volt ilyen
Igen, volt már hogy valakivel valamiért nem akartam összejönni, de később összejöttünk
Nem volt ilyen
21 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja igen, az is jöhet hogy mennyi idő telt el mire sikerült összejönni :)
2022. júl. 5. 15:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első komoly kapcsolatom kezdődött hasonlóan. Az egyetemen a szobatársnőm összejött egy sráccal, aki tök jó fej volt, de arcra abszolút nem jött be. Aztán pár hét után szétmentek, és nekem kezdett udvarolni a srác. Végül beadtam a derekam. 1 évet voltunk együtt, nálam hamar kihűlt a dolog, nem kívántam a szexet vele, viszont mint barát és társ, ragaszkodtam hozzá. Aztán ő szakított, érezte hogy nem vagyok belé szerelmes. Nekem az a véleményem, hogy szükség van arra, hogy első látásra levegyen a lábamról az illető és érezzem, hogy nekem ő kell. A vőlegényem pont ilyen.
2022. júl. 5. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A férjemmel neten ismerkedtem meg. Sosem fogom bevallani neki, de az első találkozón, mikor megláttam, az volt az első gondolatom, hogy na, vele sem találkozom többet, és már azon gondolkoztam, milyen szöveggel fogom lerázni. 🙈 Külsőre első pillantásra abszolút nem jött be, de ahogy beszélgettünk, és élőben is szimpatikus lett, "megszépült". Hozzáteszem, nagyon vékony is volt, jót tett neki, hogy magára kapott pár kg-t, az arca is kellemesebb lett. Most már kifejezetten jóképűnek látom. Lassan 7 éve vagyunk együtt, már családunk is van.
2022. júl. 5. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak félig, mert csak én lettem szerelmes 😅
2022. júl. 5. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
25%
3-as . Mikor kiderült milyen jól keres egyből megszépült.
2022. júl. 5. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én itt ismertem meg egy ilyen férfit 6 évvel ezelőtt. Nagyon megkedveltem, megszerettem, mint barát, de ő már egészen az elején elmondta, hogy többet szeretne. Többször is elutasitottam, de nem érdekelte. Ott volt mellettem, mindig támogatott, én pedig szépen lassan belezúgtam. Több, mint 2 éve vagyunk házasok és van egy 9 honapos kislányunk.❤️
2022. júl. 5. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!