Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elvesztette az erdeklodeset,me...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztette az erdeklodeset,mert odaig vagyok erte, meg lehet valtoztatni azzal a helyzetet, hogy nem keresem egyaltalan es hetekig nem beszelunk?

Figyelt kérdés

Amikor még nem voltam annyira oda erte irt egesz nap amikor nem irtam vissza egy kicsit akkor is irt hogy eltuntem stb. Minden nap irt nekem, jo reggelt este mindig ugy mentunk aludni hogy elotte beszeltunk. Aztan amikor megkedveltem, es en is irtam neki mert o mar nem irt pl 2 napig, azota teljesen azt erzem hogy nem erdeklem...

Miota en irok ra o egyaltalan nem keres soha, ha abba marad a beszelgetes akkor is mindig en irok utana mert o mar nem. Kerdeztem miert van ez, es ra fogta a gyerekes viselkedesemre. Ami ugyanolyan az eleje ota de az elejen még nem zavarta , erdekes

Tegnap elott beszeltunk utoljara

Ha mostantol nem irok neki, nehezn de ki fogom birni, vajon megvaltozik a helyzet?

2022. jún. 21. 14:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%

amikor megkedveltem, es en is irtam neki mert o mar nem irt pl 2 napig, azota teljesen azt erzem hogy nem erdeklem...

Nem tudod megfordítani, mert már akkor sem érdekelted, ha 2 napja nem írt. Akit érdekel a másik, az nem tűnik el 2 napokra.

Feleslegesen futsz utána. Még gyerekesnek is titulált. Mit akarsz még tőle?

2022. jún. 21. 14:51
 2/17 A kérdező kommentje:
Akkor kezdtodtek a bajok amikor nem irt ket napig. Irtam is ezt
2022. jún. 21. 14:52
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Teljesen felesleges! Ebből sosem lesz egészséges kapcsolat, ha már most játszmáztok.

Egyáltalán találkoztatok valaha?

2022. jún. 21. 14:53
 4/17 anonim ***** válasza:
60%
És miért tűnt el 2 napra?
2022. jún. 21. 14:53
 5/17 A kérdező kommentje:
Amugy sosem koszont el, mindig en hagytam abba a beszelgest annyival hogy nem irtam vissza,mindig ez volt Es utana 2 nap mulva irtam neki
2022. jún. 21. 14:54
 6/17 A kérdező kommentje:
4. Igazabol en nem irtam vissza en hagytam abba a beszelgetest
2022. jún. 21. 14:55
 7/17 A kérdező kommentje:
De o meg utana mar soha nem irt azota
2022. jún. 21. 14:55
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Az olyat, akit csak addig érdekled, ameddig "elérhetetlen vagy", hagyni kell a fenébe.
2022. jún. 21. 14:56
 9/17 anonim ***** válasza:
65%

Lefordítom: az elején te szivattad őt, csakazértis ignoráltad, most meg ő teszi ezt veled.

Igazi, jó kapcsolat lesz ebből. :D

10/17 A kérdező kommentje:

Szerintem itt errol van szo

De en innentol befejeztem vele

1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!