Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám ezen magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezen magam túltenni érzelmileg?

Figyelt kérdés
A párom akkor ment szét véglegesen a feleségével, amikor ő már terhes volt. Van már egy közös gyerekük. Idővel képbe kerültem én, viszont lassan közeledik a szülés időpontja. Egy ilyen helyzetet hogyan lehet helyén kezelni, hogy más nőtől születik gyermeke? Vannak bennem kételyek, hogy visszamegy hozzá, újra egymásra találnak. Nem adott rá okot, hozzáteszem, de bennem van a félsz.
2022. dec. 19. 14:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
14%
El lehet válni terhes nőtől is, nem az a része a gusztustalan a sztoriban, hanem te, aki mindezek ellenére összejöttél vele.
2022. dec. 19. 14:37
 12/27 A kérdező kommentje:

Nyilván, mindketten hibásak, hogy idáig fajult.

Összevesztek, kibékültek, ez ment sokáig. A második gyerkőc becsúszott, elvetetni nem lett volna szívük ezért próbálták megmenteni, helyrehozni a dolgokat.

Én sem hittem el rengeteg dolgot, amit mesélt, de mikor már hallottam, hogy hogy beszél vele a nő, láttam képeket, videókat, hogy mennyire igénytelen, hogy a gyerek hányása ott érlelődik a padlón, hogy az asztalon penészes kajamaradék van, ruhák szana-szét dobálva, mindenhol sár és kupi...

2022. dec. 19. 14:40
 13/27 anonim ***** válasza:
10%

Amúgy annak a nőnek van elég baja és lesz, mert hétvégi apuka lesz, akár egy bizonyos összeg penzforrasa lesz a társad.

Te nem bántad, nem érezted magad egyszer sem rosszul, hogy így járt?

Te komolyan elhiszed a párodnak, hogy ő ártatlan volt az egészben?

Most meg be vagy tojva, hogy otthagy, kibekulnek.

Ha az exnek van egy kis esze nem fogadja vissza

(viszont ezt nem tudjuk, hiszen 2 gyereke van tőle).

Békében, titokban jöhet új nőci, aki szépen elcsabitsa tőled a drágád, úgy hogy ne a kisbaba legyen a legnagyobb gondod.

2022. dec. 19. 14:43
 14/27 A kérdező kommentje:
De nekem mi közöm van az ő szakításukhoz? Már külön voltak mikor megismerkedtünk. Tudom, hogy nem ártatlan, sokszor megkérdeztem tőle, hogy nem működő kapcsolatra minek kellett még egy gyerek.
2022. dec. 19. 14:46
 15/27 anonim ***** válasza:
42%

"Én sem hittem el rengeteg dolgot, amit mesélt, de mikor már hallottam, hogy hogy beszél vele a nő, láttam képeket, videókat, hogy mennyire igénytelen, hogy a gyerek hányása ott érlelődik a padlón, hogy az asztalon penészes kajamaradék van, ruhák szana-szét dobálva, mindenhol sár és kupi..."

Apuci ahelyett hogy eltakarított volna, fel vette videóra? :D

Örülök, hogy az ilyen hímr.bancoknak mindig van valami nőjük, legalább nem találnak be engem.

2022. dec. 19. 14:48
 16/27 anonim ***** válasza:
90%
Nem kerdezoskodni kell hanem otthagyni, mert nem fogod bírni idegekkel.
2022. dec. 19. 14:52
 17/27 A kérdező kommentje:
Helyette takarított, a nő nem vette ki ebben a részét.
2022. dec. 19. 14:56
 18/27 anonim ***** válasza:
66%
Jó szr helyzetbe keverted magad, az biztos. Még akkor sem lett volna jó ötlet összejönni vele, ha nem terhes az exe, nagyon kevés idő telhetett el közted és közte, ráadásul úgy fogalmaztál, hogy ez a "végleges" külön menetel. Tehát volt már rá példa párszor, honnan tudod, hogy ez a végleges? A java még akkor jön majd, amikor megszületik a bébi. Nem lennék a helyedben, szerintem ez még fogja mérgezni az egész kapcsolatot. Azon is gondolkozz el, hogy a pasid milyen lehetett a házasságban, ha gyerekkel és terhesen sem bánta a feleség, hogy elmegy a háztól. Intő jel.
2022. dec. 19. 15:05
 19/27 A kérdező kommentje:

Mert eddig csak pár hétre mentek külön, most hónapok teltek el és el is költözött nem úgy, mint a korábbiaknál.

Egyébként beszéltem a nővel, mert megkeresett, elhordta mindenféle féregnek meg rohadéknak, de hozzátette, hogy attól még szeretne vele kibékülni. Itt kérdeztem, hogy ha ennyire rossz volt vele, akkor miért akarod folytatni? "Én őt ne kérjem számon."

2022. dec. 19. 15:10
 20/27 anonim ***** válasza:
Nincs eszed kérdező és ez lesz a veszted!
2022. dec. 19. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!