Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ezen magam túltenni érzelmileg?
Nyilván, mindketten hibásak, hogy idáig fajult.
Összevesztek, kibékültek, ez ment sokáig. A második gyerkőc becsúszott, elvetetni nem lett volna szívük ezért próbálták megmenteni, helyrehozni a dolgokat.
Én sem hittem el rengeteg dolgot, amit mesélt, de mikor már hallottam, hogy hogy beszél vele a nő, láttam képeket, videókat, hogy mennyire igénytelen, hogy a gyerek hányása ott érlelődik a padlón, hogy az asztalon penészes kajamaradék van, ruhák szana-szét dobálva, mindenhol sár és kupi...
Amúgy annak a nőnek van elég baja és lesz, mert hétvégi apuka lesz, akár egy bizonyos összeg penzforrasa lesz a társad.
Te nem bántad, nem érezted magad egyszer sem rosszul, hogy így járt?
Te komolyan elhiszed a párodnak, hogy ő ártatlan volt az egészben?
Most meg be vagy tojva, hogy otthagy, kibekulnek.
Ha az exnek van egy kis esze nem fogadja vissza
(viszont ezt nem tudjuk, hiszen 2 gyereke van tőle).
Békében, titokban jöhet új nőci, aki szépen elcsabitsa tőled a drágád, úgy hogy ne a kisbaba legyen a legnagyobb gondod.
"Én sem hittem el rengeteg dolgot, amit mesélt, de mikor már hallottam, hogy hogy beszél vele a nő, láttam képeket, videókat, hogy mennyire igénytelen, hogy a gyerek hányása ott érlelődik a padlón, hogy az asztalon penészes kajamaradék van, ruhák szana-szét dobálva, mindenhol sár és kupi..."
Apuci ahelyett hogy eltakarított volna, fel vette videóra? :D
Örülök, hogy az ilyen hímr.bancoknak mindig van valami nőjük, legalább nem találnak be engem.
Mert eddig csak pár hétre mentek külön, most hónapok teltek el és el is költözött nem úgy, mint a korábbiaknál.
Egyébként beszéltem a nővel, mert megkeresett, elhordta mindenféle féregnek meg rohadéknak, de hozzátette, hogy attól még szeretne vele kibékülni. Itt kérdeztem, hogy ha ennyire rossz volt vele, akkor miért akarod folytatni? "Én őt ne kérjem számon."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!