Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kolbaszkarika kérdése:
Létezik olyan hogy valaki érzelmileg impotens?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és még normális párkapcsolatom nem volt. Egyéjszakás kalandjaim voltak csak, de tini koromban sem érdekeltek érzelmileg a lányok szimplán csak a testi vonzódás. Amikor párszor próbálkoztam 1-2 randin akkor is kellemetlenül éreztem magamat, nem élveztem. Mégis úgy érzem és éreztem mindig is hogy kiegyensúlyozott vagyok és boldog… Vannak olyan emberek akik hasonló képpen gondolkodnak?2022. aug. 18. 20:04
1/9 anonim válasza:
tipikus a farkad vezet hapsi vagy... van ilyen, de szar lehet!
2/9 anonim válasza:
Én csak belefáradtam az egészbe ez, a munka kell, meg kapcsolat kell, semmi nem számít ezen kívül dologba teljesen kiégtem, nincs kedvem ilyen harcokhoz, én élem nyugodtan az életemet, ha valaki be akar csatlakozni felőlem jöhet, csak ne tegye rám a hiszti meg ez így meg úgy nem jó dolgait, mert akkor inkább engem hagyjon is ki a lehetőségből.
Melóba is ez a munka mér ülsz ott dumákat is utálom, aztán megkérdezem hogy mit csináljak, akkor az a válasz, hogy most nincs munka, ennek mi a rák értelme van?
3/9 anonim válasza:
Ha sosem érdekelt a szerelem, akkor lehet, hogy aromantikus vagy.
Az aromantikus ember nem mindig aszexuális.
4/9 anonim válasza:
Szerintem többen vannak azok akik nem tudnak szeretni.
5/9 anonim válasza:
30 fele vagy után azzá válik az ember ha kiég .
6/9 anonim válasza:
5. Manapság már 20 alatt illik kiégni.
7/9 anonim válasza:
Ha optimistább vagy, akkor 35 éves korodra úgy kiégsz, mint annak a rendje. Jön az életközepi válság és társai. Akkor már túl leszel 1-2-100 csalódáson, nagyjából tudod miről szól az élet. Hát felemelő! Hacsak nem vagy szuperman! A lelkesedésedet is úgy le tudja nullázni. A legjobb időszakodat éled amúgy! Klímaválság, gazdasági válság, háborúk, vírus... Szóval minden okod megvan rá, hogy jól érezd magad! De ne add fel! 😉👍
8/9 anonim válasza:
létezik, azokat hívja a szakirodalom pszichopatáknak! zéró érzelem!
9/9 anonim válasza:
Hát én magamat most annak érzem jelenleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!