Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha rájöttem érzelmileg éretlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rájöttem érzelmileg éretlen vagyok, akkor normális hogy főleg 5-7 évvel fiatalabb lányokkal vagy korombeli éretlenekkel találom meg a közös hangot?

Figyelt kérdés

Tavaly voltam fél évig egy külföldi, épp akkor Magyarországon élő 29 éves nővel is, de utólag visszanézve ő is nagyon éretlen volt, nem volt felnőtt ő sem fejben. Ő kort tekintve kivétel volt, viszont lélekben nem, általában inkább azt ilyen húsz-huszonpár éves lányokkal jövök ki jól.

Én sajnos semmilyen nevelést nem kaptam, minden megvolt nekem engedve, a szüleimtől egyáltalán nem láttam jó mintákat (apukám egy lusta félénk alkoholista) és talán pár éve kezdtem el jobban elkezdeni érni fejben, de azt látom a legtöbb korombeli a környezetemben sokkal érettebb nálam az élethez való hozzáállását tekintve és emberileg-barátilag is sokkal jobban kijövök inkább a 20-huszonpár évesekkel. Igaz mióta elkezdtem egyetemre járni azóta főleg ilyen korúakkal vagyok körbevéve. Ezen már én is javítani szeretnék, de ez egy elég hosszú út.

28/F

2022. jan. 12. 08:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor lényegében nagyjából megválaszoltad a saját kérdésedet. Ez egy hosszú út, az első lépést már megtetted. Innentől kezdve az a feladat, hogy minden nap kicsit közelebb kerülj az érett, felelősségteljes felnőtt léthez. Velem ugyanez volt, úgy 28 éves koromra értem olyan szintre, amire azt mondtam, hogy ezt illett volna 22-23 éves koromra elérni. De nem ez a lényeg, hanem hogy érzem, hogy ez a helyes út, és kapom a pozitív visszajelzéseket (barátaimtól, a -most már- menyasszonyomtól, a munkahelyemről és a családomtól).
2022. jan. 12. 08:42
 2/2 anonim ***** válasza:
persze, hogy normális, sőt az a jó, ha nem életkor alapján választunk párt, hanem olyat választunk, aki elmebelileg és érzelmileg is egy szinten van velünk. Ha neked ez a fiatalabb korosztály, hajrá!
2022. jan. 12. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!