Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire gyakori, hogy mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy mikor elengedsz valakit gondolatban, talán érzelmileg is, akkor visszajön, akkor jön vissza?

Figyelt kérdés
Veled volt már ilyen?
2021. szept. 6. 08:19
 1/7 anonim ***** válasza:
2%
Nem, és nem gyakori.
2021. szept. 6. 08:20
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Az, hogy ő szórakozik valakivel, annak semmi köze ahhoz, hogy te mit döntesz el magadban. Akivel meg lehet szórakozni, azt ki is használják.
2021. szept. 6. 08:28
 3/7 anonim ***** válasza:
3%

Nekem harombol 2 sraccal is ez volt hogy ha en nem akarom akkor kaparnak csak mas esetben nem

Itt leirtam az okokat is. 2.válaszado voltan

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

2021. szept. 6. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Amikor már elfelejtettem és elkezdtem hónapok után ismerkedni mással, na akkor kezdett felbukkanni...

Amúgy a 2-es leírta a lényeget!

2021. szept. 6. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Volt! Nem engedett el!
2021. szept. 6. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
33%

Hat nekem baromi gyakori, de en a vonzás törvényével magyarázom, nem azzal, hogy a másiknak tetszik az elérhetetlenseg.

De sajna van ilyen jatszmazos ember is akinek csak akkor kelted fel a figyelmét, ha mar jol elvagy nélküle is.

2021. szept. 6. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Én első párkapcsolatommal mikor szakitotunk, akkor interneten irta jobb az uj pasija mint én.szeretem az exemet imádtam,sokáig féltékeny voltam nem tudtam el engedni belül érzelmileg. elfelejtettem boldog vagyok el engedtem. 26/F vagyok és én felbukkantam 1-2 honap után facebookon annál aki nem szémitot rá,hogy irok neki valha facebook törlésem után. kezdet elfelejteni amikro felbukkantam az életébe
2021. szept. 6. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!