Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy valaki szándékosan bolondít valaki mást és utána élvezi érzelmileg kínozni? Gyakori az ilyesmi?

Figyelt kérdés

2022. aug. 26. 14:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Persze, sajnos sok a személyiségzavaros ember...
2022. aug. 26. 14:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Létezik.

Pszichés zavarra utal, amikor élvezi az elkövető, hogy kínozhatja a másikat.

Gyakoribb, amikor valamilyen haszonszerzés a zsarolás valódi célja.

2022. aug. 26. 14:24
 3/12 anonim ***** válasza:
41%

Én narcisztikus bántalmazókat is ismerek akik eleinte manipulálnak es csak amikor mar szerelmes a nő akkor látni az igazi arcukat.

Viszont:

A manipulávios szakaszokban bennük is szerelemerzés van! Azaz szívből vsókolnak ölelnek akkor is ha ez nem a teljes valójuk.

Azaz ha egy szemelyiségzavaros mentális sérult is csak saját érzésekkel érzelmekkel képes másokat manipulálni, el nem tudok.olyan hidegvérut kepzelni aki erzelmek nelkul tud hitelesen erzelmeket imitalni es nem fárasztja es birja.

Olyat olelni csokolni akitol kb undorodsz es csak át akarod verni sztem lehetetlen vagy minimum pszichopata képes erre.

2022. aug. 26. 14:27
 4/12 anonim ***** válasza:
69%

Csak az tud ölelni aki át tudja érezni az ölelés adta érzést.

Sak az tud erzelmeket imitalni is, aki azt át is tudja érezni.

Adott pillanatban maguk a manipulálók is elhiszik sajat magukrol hogy ők szerelmesek,képesek azokon a rezonanciákon lenni.

2022. aug. 26. 14:29
 5/12 anonim ***** válasza:
58%

Velem egyszer volt, hogy ezt csinálták, szóval nem nevezném igazán gyakorinak. Nála is voltak egyéb dolgok, nem vagyok benne biztos, hogy az én bolondításom volt a célja, inkább egy mellékterméke annak, hogy szeretett volna más ember lenni, mint amilyen valójában volt, szerette azt a lelki támogatást, amit én jelentettem neki.

Rajta kívül még 4 másik párom volt, de egyiknél sem tapasztaltam hasonlót, és a környezetemben sem nagyon láttam ilyet. Bár úgy gondolom, gyakoribb lehet, mint amennyire látható, de semmiképpen sem mindennapos.

(Aki jól csinálja, arról a környezete nem hajlandó elhinni egyébként, ha kiderül. Amikor a fent említettel szakítottam, akkor is engem gyűlölt meg az összes ismerőse, mert jól keverte a szálakat, neki hittek, nem nekem.)

6/12 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon sok ilyen létezik, szóval ne ess bele ebbe a csapdába.
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

Ismerek egy olyat aki nem tud erzelmeket kifejezni.(asszem autista talan vagy adhd zavaros felnott)

Amikor kérésre ölel(magátol.soha senkit), olyan a karja a másikon mint amikor egy halott rádrakja a mozdulatlan kezét. Neki abszolut nem megy át az ölelésekben az a borzongás. Es gyűlöl is ölelkezni illetve az taszitja. Neki olyan mintha letennéd az asztalra a karod. Ez az ölelés neki.

Erzelmek imitalasara csak azok képesek akik éreznek is. Mégha csak addig a pillanatig is tart csak az érzés. De az érzés ott van. Akkor amikor épp ölel.

2022. aug. 26. 14:32
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
Rengetegen, főleg akik családos emberekkel szórakoznak élvezetből.
2022. aug. 26. 15:04
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
Megtörtént velem, hogy egy lány elhitette velem, hogy kapcsolatot akar. Csók volt a max ami történt. Párszor pénzt kért, adtam. Aztán kiderült, hogy párja van.
2022. aug. 26. 15:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a családos szórakozik a szinglivel...
2022. aug. 26. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!