Mi a véleményetek azokról az emberekről akik mindenben szándékosan felül akarnak múlni és utána lekezelnek? Csak szerintem idesegítőek?
Qrvára idegesítő frusztrált kis férgek.
Legyél velük hasonló és cinikus.
Semmi. Azert csinaljak amugy, hogy idegeskedj. Igazan, nem értem őket. Sem az ilyen jellegu frusztraciojukat. Aki így viselkedik az irigy csak nem tudom miért és mire. Meg kell tanulni nem idegeskedni rajta. Es meg kell tanulni önmagadat szeretni.
En ilyenkor mikor valaki igy viselkedik arra gondolok utólag, hogy én is értékes vagyok és nekem nincs közöm ahhoz a gondolathoz amit ő gondol vagy hisz rólam. Nem biztos hogy akkor amikor bántón viselkedik pláne ha fáradt vagyok, hanem miután kamilláztam rajta hogy mi baja és miért akar versengeni tudtommal nem regisztraltam semmilyen versenyre, de ugye a sportverseny az megint más ott teljesen természetesnek kell lennie a fer és sportszerű viselkedésnek es egymás tisztelésének, másrészt a lekezelés banto ugyan, és nem mondom hogy nem szokott fájni, de ilyenkor mindig megtargyalom magammal hogy azok az o gondolatai, frusztracioi es ne foglalkozzak vele és elengedem a bántó gondolatait vissza ahhoz aki sugározta felém, mert nem hozzám tartoznak.
Hanem élvezzem inkább a friss levegőt a napsutest a seta kozben es kepzeletben megsimogatom az arcom hogy ne bantsanak azok a szavak amiket ismeretlen emberek tudatlanul felém dobáltak es magam elé képzelem ilyenkor a természet nyugodt és bölcs csöndjét. Én csak önmagam akarok lenni, és nem mas frusztralt gondolatainak a rabja onertekelesileg lehuzva. Ha tudsz önmagad lenni es nem elhinni magadrol amit ok probalnak rad huzni akkor szereted magad igazan es akkor vagy szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!