Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért cikiznek a a virtuális világban,(chaten)ha kérdeznek,hogy van-e párom,és azt felelem,hogy férjem van és nem párom? Régi felfogásban nőttem fel, ahol a házasság volt a mérvadó, nem csak az együttélés minden nélkül.
Szerintem nem a megfogalmazáson akadnak fenn, hanem a tényen, hogy férjed van és ismerkedsz más férfiakkal.
Nem furcsa, hogy addig minden rendben, amikor leírod, hogy párod, férjed, akármid van. Akkor meg jön a trágárság stb?
Lehet ebben egy olyan, hogy ők veled társkeresési célból ismerkednének, erre "férjem" van. Ők meg lesnek, hogy akkor minek rabolja az időmet, ha férje van. Eléggé abszurd.
Azert elkepzelem a szitut…
- Van parod?
- Ferjem van…
- Anyad, kabbe😡🤬🤬🤬 Dogolj meg!
🤣🤣
Azért, mert kioktató vagy. ki a faszt érdekel, minek hivod a párod? Másban is ilyen okoskodó vagy?
Máskor mind azt, ha megkérdezik, van-e párod, hogy igen, férjnel vagyok v
Hetek óta megy a duma, egyszer csak valahogy felvetődik a kérdés:
Tényleg amúgy van párod?
Nekem nem párom van, férjem van. (mintha nem lenne mindegy, "párom" vagy "férjem".... A lényeg, hogy van valakim, de azért beszélek más hapsikkal. Aztán mikor megkérdezik, hogy van e párom, úgy teszek mintha teljesen váratlanul érne ez a kérdés, sőt nem is merülhetne fel, elvégre csak beszélgetek há mi van abba?? Kb ez.
Segítenétek? Nem tudom eldönteni, hogy krumpli vagy burgonya főzeléket főzzek.
Aztán van egy másik dolog is, amit nem tudok hova tenni, nagyon kínos, de leírom. Szóval a kutyám, úgy viselkedik, mint egy eb. Nem tudom mi lehet a baja.
Szerintem az ahogy mondod az lehet a gond. Rám nemrég rám írt egy férfi akivel egy ideig volt köztünk valami. Megkérdezte van e valakim, mire mondtam hogy igen nyáron férjhez mentem. Nem tetszett neki.
Nyilván két okból lehet ez a reakció tőlük, vagy nem tetszik nekik, vagy pedig a stílus ahogy mondod/szövegkörnyezet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!