Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanárként hogy kezeled, ha beleszeretsz egy diákodba/hallgatódba?
Figyelt kérdés
Ha gimnáziumi tanárként vagy egyetemi oktatóként beleszeretsz, de közben családos ember vagy. És hogy tovább bonyolítsuk: kiderül számodra, hogy te sem vagy közömbös az illetőnek, tehát az érzéseid viszonzásra találnának.
Érintettek válaszát várom, nem külső emberek moralizálását.
2022. dec. 12. 18:40
11/21 A kérdező kommentje:
10
értő szövegolvasás megy? mondom nő vagyok, és nem én vagyok a tanár.
azt is mondtam, hogy itt felnőtt emberekről van szó.
és azt is mondtam, hogy kölcsönös. honnan tudják a felek? mert beszéltek róla, onnan!
2022. dec. 12. 19:45
12/21 anonim válasza:
Szerintem kezelheted úgy a problémát, hogy belinkeled neki a kérdést, és azonnal kiábrándul belőled az agresszív stílusod miatt.
14/21 A kérdező kommentje:
12
miért neked áll feljebb? hiszen olvashattad mi a helyzet, a válaszodban mégsem tartottad szem előtt.
2022. dec. 12. 19:54
15/21 anonim válasza:
#1 hormonzavaros kamasz? Én 12 évesen is simán megdugtam volna sok tanárnőm (mármint aki azért megütött egy bizonyos lécet), meg így 30 évesen is még... mármint az akkori formájukat, mostanra kitudja hogy hogyan rágta meg őket az idő vasfoga... :D
16/21 anonim válasza:
#10 ne tegyünk már úgy mintha a tanárok nem akarnának csak random szexet ... férfi tanárok eleve szerintem még a 9.-eseket is simán meghúznák, csak persze tabu, a tanárnők is némelyik úgy öltözködik meg viselkedik mint valami barbi baba, erősen kétlem hogy csak a férjének/aktuális barátjának akarna tetszeni, tuti neki is kell még egy pár bögyörő azért stikában. Na persze azok a hagyományos könyvetolvasós túrázgatós madárfészekfejű tanárnők lehet képesek az önmegtartóztatásra, meg azok a férfi tanárok akik a fejüket a seggükben hordják és nő előtt még levetkőzni se mernének
17/21 anonim válasza:
Meg van az az ősrégi útmutatás, hogy más házastársát ne kívánd?
Sajnálom annak a baromnak a családját.
18/21 anonim válasza:
Hány éves emberekről van itt szó, azt meg lehet kérdezni?
19/21 A kérdező kommentje:
18
39 és 55
2022. dec. 12. 21:56
20/21 A kérdező kommentje:
többedik diploma, levelező
2022. dec. 12. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!