Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő volt amíg beleszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő volt amíg beleszerettél abba akivel ismerkedsz?

Figyelt kérdés
Egy 50 éves özvegy emberrel ismerkedem, pár hónapja, nagyon megértjük egymást. A felesége 1 éve halt meg, persze természetesen még benne van a fájdalom.Volt közöttünk intimitás is, és néha beszél magáról a dolgairól.De kölcsönös tetszésen kívül még nem érzünk mást. Volt olyan akinek nehezebben alakult ki a mélyebb érzés a szerelem?

2022. dec. 4. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Természetesen van, lehet hónapok évek kellennek, élmények emlékek, stb
2022. dec. 4. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem igaz csak az előző kapcsolatom kellett meggyászolnom mikor legutóbb ismerkedtem... Az első pár randin csak erős kölcsönös szimpátia volt, de persze tetszett nagyon külsőleg is. Kb. egy hónap után mikor már volt köztünk intimitás is, én bitang szerelmes lettem. 38/f
2022. dec. 4. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia, attól függ....

Mennyi időt tölt veled ?

Lehet, hogy több vasat tart a tűzben?

Több hölgyet látogat?

Most ismerkedik “vadul” esetleg vagy van par 5-10-15 eve tartó szeretői kapcsolata, akikkel még a feleséget is csalta?

Csak azert kerdem, mert volt szerencsém ilyen zokogó özvegy pasihoz, aki nagyon kereste a közelsegem es mindig ráért, de közben háremet tartott fenn, folyton újakat fűzött es régieket látogatott, volt olyan állandó 10 eve tartó szeretője, hogy szinte feleség számba ment es a feleséget is csalta vele. A nő egy idős férfivel volt házas.

Es nem mondtad volna meg róla mert folyton magányra panaszkodott, sírt, mindig raert es kétségbe esetten kapaszkodott. Szeretetet koldult. Ez volt a maszk , ami által minden nőt lefegyverzett, egyből sajnálták, ergó bíztak benne es lefekudtek vele, etették.

Csaxólok, lehet ez a pasi más

2022. dec. 5. 00:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálam személy szerint vagy egyből szerelem van, vagy soha nem lesz. Volt már, hogy vártam pár hónapot, hátha kialakul, de időpocsékolás volt.
2022. dec. 5. 13:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy van neki más, nem találkozunk gyakran, mert mind a ketten sokat dolgozunk, ő kamionos én meg ápolónő vagyok. És persze kert szomszédok is vagyunk tehát még a bejárati ajtómat is látja.Szerintem még nincs túl a gyászon azért nehezebb. Nekem is szimpatikus és jó vele, de még nem érzem azt a nagy landolást. Lehet jobb ha lassabb.
2022. dec. 5. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!