Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor felejtik már el ezt hogy a férfiaknak akármennyi nője lehet (sőt kötelező) a nőknek meg jövőbelátó képességet kell szerezni, elsőre max 3-ra meg kell találniuk életük párját?
Figyelt kérdés
Ez kb hány évszázad (évezred, évmillió) múlva múlva fog kikopni a társadalomból?2022. dec. 12. 09:29
41/45 A kérdező kommentje:
40 De akkor miért mondtad a 34-re hogy meleg? Ha nő akkor is kizáró lehet nála hogy hímribi.
2022. dec. 12. 15:05
42/45 anonim válasza:
"Mikor felejtik már el ezt hogy a férfiaknak akármennyi nője lehet (sőt kötelező) a nőknek meg jövőbelátó képességet kell szerezni, elsőre max 3-ra meg kell találniuk életük párját?"
Szerintem ezt a nézetet csak a csolatasu és a múltban elő fajta emberek gondolják.
Engem egyáltalán nem zavarna, ha mindenféle ócska ribinek néznének, mert lefekudtem 20 pasival.
Nem csináltam ilyet soha, mert nekem érzelmek nélkül nem megy, de addig míg a nő szabad, nem csal meg senkit végképp nem tartom ribizliségnek, hogy éli életét, mint a férfiak többsége.
Sőt, úgy gondolom ők sem hiszik ezt, inkább a nők irigykednek egymásra és hordják a egymást ribikéknek. :D
43/45 anonim válasza:
42: a nők azt csinálnak, amit akarnak. Szabad emberek, joguk van hozzá. A férfiak pedig azt gondolnak a nőről, amit jónak látnak. Szabad emberek, joguk van hozzá. Mindenkinek joga van azt elvárni, amit akar. Az élet pedig majd igazolja az elvárások helyességét.
44/45 A kérdező kommentje:
Ja persze a mesében
2022. dec. 12. 21:10
45/45 anonim válasza:
#43 Azt írtam le más szavakkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!