Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor felejtik már el ezt hogy a férfiaknak akármennyi nője lehet (sőt kötelező) a nőknek meg jövőbelátó képességet kell szerezni, elsőre max 3-ra meg kell találniuk életük párját?
8
Nem. Hanem a tegnapi incel hisztire hajazó kérdés.
Nem tudom mi az a femcel, de gondolom olyan nő akinek nem jön össze senki.
Nekem egyrészt van párom, másrészt nem szoktam ilyen szavakat használni hogy incel vagy femcel. Mindösszesen idegesít a baráti társaságunkban és az interneten ez a felfogás, hogy férfiak kérdezgetik a nőket hogy szűzen mentek e bele a kapcsolatba, majd elemezgetik hogy ja ők amúgy hímringyók.
Az a baj, hogy a kérdésből nem derül ki, hogy a férfi promiszkuitás csökkentése, vagy a női promiszkuitás elfogadtatása a cél.
A kettős mérce jelenleg ugyanazért van, amiért a még mindig a férfiak tartják el a szexipart szinte teljes egészében.
Ezzel persze lehet bajod, de a problémád megoldására célszerű lenne először a pontos törekvésed, elvárasod megfogalmazni, utána népszerűsíteni a kialakult álláspontot, mert ennek híján csak a #majom* lesz megválaszolható a kérdésedből.
*igen
15
Átlagban a kettő hasonló szintre hozása lenne a pozitív fejlemény, ami persze lehet hogy megvalósíthatatlan.
Ezen kívül a tolerancia, hogy például ne legyen meghatározva a szám 1-ben, mint a katolikus vallásban, hanem engedjék meg a nőknek hogy az elsőre rossz választásuk után még legyen lehetőségük keresni.
A férfiak hímringyótlanítása azért lenne jó, mert olyanok mint a bűz, ki lehet bírni biztos, de sokkal jobb lenne hímringyó férfiak nélkül, és minden nélkül ami ezzel jár.
A majom az egy állat, az ember meg ember (kellene hogy legyen, de nem az)
Ez egyértelműen provokatív kérdés. A kérdező a kérdéssel és a stílusával össze akarja ugrasztani a jónépet.
Ne etessétek a trollt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!