Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor felejtik már el ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor felejtik már el ezt hogy a férfiaknak akármennyi nője lehet (sőt kötelező) a nőknek meg jövőbelátó képességet kell szerezni, elsőre max 3-ra meg kell találniuk életük párját?

Figyelt kérdés
Ez kb hány évszázad (évezred, évmillió) múlva múlva fog kikopni a társadalomból?

2022. dec. 12. 09:29
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
57%
Pedig de, szerintem kissé frusztrált vagy. 😄 Nyilván a nőknek emiatt kell jobban odafigyelniük, pluszba ők lehetnek terhesek is egy aktusból. De oké, biztos igazad van. Majd jön egy covid-tripper ami miatt a férfiaknak szüzen kell megnősülniük. 😆 Ezer sebből vérzik ez a sztori, kb, mint a századik incel hipotézis. De köszi, jót nevettem ezen.😄 Hogy mi a kérdés pontosan, azt nem írtad le végül.
2022. dec. 12. 11:51
 32/45 A kérdező kommentje:

27

"Ne legyen félreértés, szerintem rendben van így, ahogy most van."

Emiatt írtam rólad, mert te írtál magadról.

2022. dec. 12. 12:06
 33/45 A kérdező kommentje:

31

Ez a kérdés (az előtte levő szöveggel együtt):

"Ez kb hány évszázad (évezred, évmillió) múlva múlva fog kikopni a társadalomból?"

A kérdés amúgy általában a kérdőjel előtt található, ezért könnyen meg lehet találni.

2022. dec. 12. 12:10
 34/45 anonim ***** válasza:
72%

" Ítéljétek el ti is a pasikat, akik sok csajt megdugnak. Ja hogy nektek ez még imponál is? "

Csak hiszitek. A város hímrbijével tuti nem kezdenék kapcsolatot.

2022. dec. 12. 12:28
 35/45 anonim ***** válasza:

33. Mármint szerintem rendben van az, hogy a nők önállóan is vigyáznak magukra és többségében szúrós szemmel megnézik, hogy kinek hajlandók széttenni a lábukat. Erre vonatkozott az egyetértésem, meg arra, hogy miután megtörtént az együttlét, bizony-bizony, az esetek többségében azonnal meg is jelennek minimum a kizárólagossággal kapcsolatos elvárások. (Mert szerintem ez szintén oké.)

Ha ebben egyetértünk, akkor a kérdés egyik fele részben tisztázódott, a gyakran partnert cserélgető nők felkérdezése például abból adódhat, hogy nem veszik figyelembe ennek az életmódnak az őket jobban sújtó egészségügyi kockázatait.

Ha pedig valaki ezt a nem az egyenes szándéka szerint teszi, hanem újra és újra ugyanabba a csapdába fut bele, hogy alkalmatlan partnert választ, ott pedig a tanulságok levonására való képesség hiánya válthat ki esetleg az arra hajlamos szemlélőben visszatetszést.

Az meg, hogy vannak olyan férfiak, akik bármilyen biológiai lényre ráfekszenek, aminek nem teljesen amorf a sziluettje, és még van annyi élet benne, hogy szuszog, egy önálló probléma, s hogy miért nem azonos a társadalmi reakció, az tán pont a tevékenység esetleges terheinek kisebb fokú viseléséből fakad.

2022. dec. 12. 12:41
 36/45 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem a 25-ösnél a pont. Én azt látom, hogy a barátnőim hatszázszor is meggondolják, hogy lefekszenek-e valakivel, és ha megtörtént a dolog, azt már rögtön a hosszútávú kapcsolat ígéretének tekintik.

Amíg a nők ekkora feneket kerítenek egy dugásnak, addig valamiképpen érthető a férfiak általad ismertetett álláspontja. Még akkor is, ha amúgy mélyen szexista.

Én úgy vagyok vele, hogy nem valamiféle ritka jutifalatnak tekintem a testem, amit az ügyesen pitiző férfiak megkaphatnak... Nekem a szex a KÖLCSÖNÖS örömszerzés egy módja, ezért sem kell engem "meghódítani". És akkor sem érzem kihasználva magam, ha történetesen nem szeretnek belém egy kettyintés után. Ha több nő gondolkodna így, akkor lassan kikopna a köztudatból a férfiak korlátolt ítélkezése. Csakhát ehhez a nők is vissza kéne vegyenek a korlátoltságból.

2022. dec. 12. 12:42
 37/45 A kérdező kommentje:
35, és te kinek teszed szét a lábad? Kinek sztriptízelsz meg teszed veszed magad ki előtt égeted magad? Ja csak mert olyan kifejezéseket használsz amiből egyértelmű hogy a legrosszabb vagy az összes közül. Pont te, a kis síma modoroddal. Inkább akkor már legyen valaki ősbunkó, de ne ilyen csúszómászó mint te.
2022. dec. 12. 14:24
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
34. Egy meleg csávó tuti.. de legalabbb ne hetero kerdeseknel nyomna a hulyesegeit.
2022. dec. 12. 14:27
 39/45 A kérdező kommentje:
34 szerintem nő. Légyszi józanul használd a gyakorit 38-as, mert így tényleg nehéz az ösztöneidtől elvonatkoztatni.
2022. dec. 12. 14:47
 40/45 anonim ***** válasza:
39. Józan vagyok.
2022. dec. 12. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!