Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor felejtik már el ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor felejtik már el ezt hogy a férfiaknak akármennyi nője lehet (sőt kötelező) a nőknek meg jövőbelátó képességet kell szerezni, elsőre max 3-ra meg kell találniuk életük párját?

Figyelt kérdés
Ez kb hány évszázad (évezred, évmillió) múlva múlva fog kikopni a társadalomból?

2022. dec. 12. 09:29
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
34%

Most mi a kérdésed b@szdmeg?!?

Nem tetszik a nőknek a rendszer? Ítéljétek el ti is a pasikat, akik sok csajt megdugnak. Ja hogy nektek ez még imponál is? Ez annyit jelent, hogy ti erkölcsileg lejjebb vagytok. Rajtunk kéritek számon a ti erkölcsi hiányosságaitokat.

2022. dec. 12. 10:42
 22/45 anonim ***** válasza:
51%

Tudom, hogy trollkodik és provokatív kérdés, de nyilván a jelenség attól létezik.

21es voltam.

2022. dec. 12. 10:42
 23/45 A kérdező kommentje:
Nem akarom összeugrasztani a népet, pont hogy az összeugrasztást szeretném csökkenteni, mert elég sokan az összeugrasztásra hajtanak.
2022. dec. 12. 10:45
 24/45 A kérdező kommentje:
21-eske, tudsz olvasni akkor minek írogatsz menjél máshová. Ott van szépen leírva, hogy hányok azoktól a fériaktól akik hímringyók és még büszkék is rá, vagy éppen nem azok de nyígnak hogy hímringyók akarnak lenni. Még hányszor írjam le.
2022. dec. 12. 10:47
 25/45 anonim ***** válasza:
72%

Pontosan akkor lesz egyenlőség, amikor többségben lesznek azok a nők, akik nem tekintik kegynek azt, hogy lefekszenek egy férfival, és nem tekintenek akár egyetlen aktust is automatikusan feljogosításnak arra, hogy az érintett férfival szemben elvárásokat fogalmazzanak meg.

Ne legyen félreértés, szerintem rendben van így, ahogy most van.

Viszont amíg a nők java nem tud ugyanolyan őszinte elégedett mosollyal végleg elpályázni a szex után azzal, hogy: "köszi, jó volt", addig kár egyoldalúan felhánytorgatni a működésbeli különbségeket.

2022. dec. 12. 11:02
 26/45 A kérdező kommentje:

25 Miért akarsz nemibeteg lenni?

Ja azért mert rajtad nem jön ki annyira csak a nőket fertőzöd össze.

Igazából ezzel lehetne megoldani a kérdést. Kellene egy olyan nemibetegség ami a férfiakon jobban kijön, problem solved.

Mert nyilván nem az a cél hogy a nők is ugyanolyanok legyenek mint ezek.

2022. dec. 12. 11:10
 27/45 anonim ***** válasza:
Nem tudtam, hogy rólam beszélgetünk, ez nem derült ki a kérdésedből.
2022. dec. 12. 11:31
 28/45 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? Mert azon kívül, hogy frusztrációt vezetsz le, nem igazán értem, hogy konkrétan mit szeretnél hallani.
2022. dec. 12. 11:38
 29/45 A kérdező kommentje:
Nem vezetek le frusztrációt. Amúgy valószínű hogy a női test működése miatt van. Több a betegség is a nőknél ami a szextől lehet. Egyelőre több, aztán ki tudja. Lehet jön egy olyan nemibaj ami a férfiakat sújtja, és hopp, néhány száz év múlva teljesen átalakul ez a felfogás, a férfiak szűzen fognak házasodni, és szégyellik ha voltak előtte nővel. :)
2022. dec. 12. 11:43
 30/45 Noren1989 ***** válasza:
0%
Minket a magadfajtàkkal sújt a természet,aranyom.
2022. dec. 12. 11:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!