Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiaknak tényleg a vadásza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg a vadászat ad örömet? Az exem közölte velem, hogy azért engem választott, mert én nehéz dió voltam és a körülöttünk lévő többi fiúnak akart bizonyítani.

Figyelt kérdés

Szóval ezt igazából már a később osztotta meg velem, hogy azért engem választott, mert én nehéz dió voltam. Egyrészt egyszer az ismerkedésünk alatt valami ilyesmit mondtam neki, hogy engem nem lehet könnyen lenyűgözni meg sokáig tart meghódítani. Másrészt a körülöttünk lévő többi fiúnak akart bizonyítani, hogy én őt fogom választani és nem a többieket.

Tényleg ennyi elég plusz, hogy ne egy másik csinos lány után kezdjetek menni?

2022. dec. 11. 23:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%
2: ha így gondolkodna a férjem a női nemről nemhogy imponálna, de elég erősen kiábrándulnék belőle. Gondolom nem kérdeztél vissza, hogy ő hány lánnyal volt már előtted. Ha ő átment volna a fél városon téged az sem zavarna, ugye? Hiszen az olyan férfias..
2022. dec. 12. 04:23
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként egyet kell értsek azzal, hogy az a nő, aki kemény diónak hívja magát, abból lesz a legnagyobb ribizli, ha úgy hozza a helyzet.
2022. dec. 12. 04:25
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
Mivel már az exed, ez is bizonyíték arra, hogy a "meg akarom szerezni" és "meg akarom tartani" nem ugyanaz.
2022. dec. 12. 05:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Amennyi szexre hajto atbaszos pasi van, egy atlagnonek ugy is besikerulhet 10 pasi hogy vegig komoly kapcsolatot akart, honapokig huzta, csak atvertek.
2022. dec. 12. 05:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14: ez igaz
2022. dec. 12. 06:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ki mond ilyet, hogy nehéz dió :D Nem túl okos a palid, ezzel csak etet. A helyes szófordulat: kemény dió.
2022. dec. 12. 07:25
 17/18 anonim ***** válasza:
76%

A 10-essel egyetértek.

Az a nő, aki így adja elő magát, nekem eleve problémás: most vagy érez irántam vonzalmat, vagy nem. Ne diózzon, meg játszmázzon, mert ez jelzés értékű az élet egyéb területeire is.

Az is tény, hogy sok nőt be lehet vinni a zavarosba, így a legjobb szándékuk ellenére is összejöhet a 2+ komolynak induló, de kérészéletű kapcsolat 26 éves korig. Az okos nő tudja, hogy a pnciban nincs jelenléti ív, szóval nem kell reklámozni amit megbánt.

2022. dec. 12. 07:51
 18/18 anonim ***** válasza:
77%

3-as vagyok

Azért a két kapcsolat és a fel város között is van különbség. De ne ez legyen már az első dolog, ami megfogja bennem a másikat, hogy csak keveset voltam “használva”. Hat hogy lehet ilyet mondani? Szabad ember vagy, azt csinálsz, amit akarsz. Ő gondolom előtted rá sem nehéz más nőre.

2022. dec. 12. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!