Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudható meg hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudható meg hogy a férfi akivel beszélek vízum vadászat vagy sem?

Figyelt kérdés
Egy tunéziai férfit ismertem meg.Én papíron még házas, vagyok ezt tudja is. Azt akarja hogy utazzak el hozzá, hogy megismerjem a családját.Azt mondta neki mindegy a jövőben hol akarok élni, ha ott akarok maradni neki az is jó. Hogyan lehet el dönteni kell hogy igazak e az érzései?

2019. szept. 28. 06:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Ismerd meg a családját ne már

Elsőre nem az illetőt kéne megismerned?

Arabbal össze jönni a mai világba bűn.

2019. szept. 28. 06:41
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy vízum-vadász. Valószínűbb, hogy csak a pénzedet akarja kicsalni.
2019. szept. 28. 06:57
 3/19 A kérdező kommentje:
Nagyanyámmal élek, pénzem munkám nincs .Szóval a pénz ki csalás itt nem opció 😅Az utazást is ő állná. De a vízum vadászat az még opció.Egyébként egy magyar külföldi ismerősöm azt mondja kérjem el a pénzt az útra, és költsem magamra,mert biztos csak ide akar jönni. 🤣Hát én ezt nem tudnám megtenni. Főleg hogy iszonyat édes emberről beszélünk.
2019. szept. 28. 07:05
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el, ha nem akarsz bajt magadnak. Az édessége színészkedés.
2019. szept. 28. 07:07
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

En a helyedben Magyarorszagon isnerkednek, semleges terepen.

A magam helyeben meg messzire elkerulnem.

2019. szept. 28. 07:24
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak óvatosan utazgassál ki... egy vadidegenre bízni magadat Tunéziában? Kimész, elveszi az útleveled, és ennyi volt, sosem jutsz haza.
2019. szept. 28. 07:28
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Jó esetben csak az útlevelét veszi el...

Tunézia az egyik központja az ember- és szervkereskedelemnek, és ezzel szerintem minden elmondtam.

Hol akadtál rá egyébként? Csak nem az interneten?

2019. szept. 28. 07:46
 8/19 A kérdező kommentje:
Tarskeresőn ismertem meg. Hát igen, sajnos bűzlik a dolog.
2019. szept. 28. 08:00
 9/19 anonim ***** válasza:
95%

Interneten keresztül mindenki mézes-mázas, senki sem fogja bevallani, hogy amúgy azért fizeti ki az utad, mert az európai, fehér nők szervei drágábban kelnek el, mint másokéi.

Hány éves vagy egyébként? Tinilányoknál még talán oké, hogy a neten megismernek valakit és bele is szeretnek, de felnőtt nő egy arab, vadidegen faszival ilyen nem csinál, mert felméri, hogy időpazarlás, és szimplán hülyeség.

2019. szept. 28. 08:05
 10/19 anonim ***** válasza:

[link]

Például.

2019. szept. 28. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!