Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudható meg hogy a férfi akivel beszélek vízum vadászat vagy sem?
Figyelt kérdés
Egy tunéziai férfit ismertem meg.Én papíron még házas, vagyok ezt tudja is. Azt akarja hogy utazzak el hozzá, hogy megismerjem a családját.Azt mondta neki mindegy a jövőben hol akarok élni, ha ott akarok maradni neki az is jó. Hogyan lehet el dönteni kell hogy igazak e az érzései?2019. szept. 28. 06:36
11/19 anonim válasza:
Jesszus! Te komolyan ennyire naiv vagy? Az is lehet, csak pénzt akar. Így jobb?
12/19 anonim válasza:
".Szóval a pénz ki csalás itt nem opció 😅Az utazást is ő állná."
AZt nem tudja, hogy neked mennyi pénzed van, azt meg még kevésbé, hogy a családodnak.
Kifizette? Nem. Majd hirtelen jönni fog valami akadály, fizesd ki te, majd odaadja...
13/19 anonim válasza:
És hogy ismerted meg? Persze, Tunéziából pont beléd szaladt a neten és rögtön szerelmes is lett látatlanban.
Bár szerintem troll a kérdés, mert ennyire hülye senki nem lehet.
14/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező, mint mond a józan eszed?
15/19 anonim válasza:
Kerdezo,a szived,majad,veseid,leped stb tudom milyen sokat ernek a szervkeredkedelem feketepiacan feher nokent???
Menekulj ettol a faszitol,ha elni akarsz.
N/40
16/19 A kérdező kommentje:
Ajj pedig olyan jó lett volna. De igen a józan ész azt mondja nem szabad. Biztosan nem megyek el.
2019. szept. 28. 12:37
17/19 anonim válasza:
Akár akar vízumot, akár nem, nekem ez a sebesség gyanús lenne. Még el sem váltál, de azonnal ismerd meg a családját, annyira azonnal, hogy még a jegyet is kifizeti... Lerí, hogy valamit akar, még ha nem is vízumot, akkor szexet, de gyanús, hogy ki lennél használva. Nekem ez a viselkedés baromi unszimpatikus lenne, mindegy, hogy a pasi tunéziai vagy magyar.
18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, pont ezt gondolom én is. Persze az elején megmagyaráztam magamnak hogy ez náluk a normális. Na de ott is meg kell ismerni a másikat. Semmit nem is tud rólam, én sem róla. Szóval ez így tényleg nagyon gyanús.
2019. szept. 28. 20:33
19/19 A kérdező kommentje:
Na elvan döntve. Ma küldött egy képernyő fotót, az akksi akarta mutatni hogy le merül. És mit vettem észre? Úgy vagyok be írva neki whatsappon hogy hungaria. Na elmegy a.... Csak esetleg ha valakit érdekelne 😅
2019. okt. 5. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!