Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg a vadászat ad örömet? Az exem
közölte velem, hogy azért engem választott, mert én
nehéz dió voltam és a körülöttünk lévő többi
fiúnak akart bizonyítani.
Figyelt kérdés
Szóval ezt igazából már a később osztotta meg velem, hogy azért engem választott, mert én nehéz dió voltam. Egyrészt egyszer az ismerkedésünk alatt valami ilyesmit mondtam neki, hogy engem nem lehet könnyen lenyűgözni meg sokáig tart meghódítani. Másrészt a körülöttünk lévő többi fiúnak akart bizonyítani, hogy én őt fogom választani és nem a többieket.
Tényleg ennyi elég plusz, hogy ne egy másik csinos lány után kezdjetek menni?
Szerintem ez hülyeség. Nem mindenki egyforma. Volt, hogy kérettem magamat, kemény dió voltam. Nem működött az a kapcsolat. A férjemmel a 2.randin lefeküdtem. Nem szórakoztam azzal, hogy az elérhetetlent mutatom megint. Szerintem ő hamar meg is unta volna. Ez volt 5 éve, azóta összeházasodtunk és született egy kisbabánk is. Szerintem ez egyén függő. Semmi biztosíték nincs. Ha meg akar csalni, akkor meg is fog, nem azon múlik, hogy te kemény dió vagy vagy sem.
Nekem tavaly elmondta a férjem, hogy mi fogta meg őt bennem. Az, hogy 26 évesen csak 2 kapcsolatom volt, 2 férfival voltam összesen. Nem voltam kiélt, nem járt bennem mindenki és ez imponáló volt a számára. Ő ehhez mérte a dolgot, nem pedig ahhoz, hogy mikor adtam meg magamat neki. De ez egy férfi. Megkérdezel valaki mást, lehet, hogy tökre mást fog mondani.
2022. dec. 11. 23:52
3/18 anonim válasza:
Még az első felével egyet értettem volna utolsó, de amit a férjed mondott, az úgy undorító, ahogy van. Szóval ő abban meri, ki milyen ember, hogy hány kapcsolata volt ? Elég szánalmas …
2022. dec. 11. 23:56
4/18 anonim válasza:
3-as, pedig sok férfi számára taszító, ha tudható, hogy a lányon már átment a fél város. Ill. az ilyenek jók lehetnek egy kalandra, de nem akarnának velük közös jövőt.
2022. dec. 12. 00:04
5/18 anonim válasza:
tudom, hogy ez pár embernek újdonság lesz, de a férfiak nem szeretik, ha a párjukon átment a fél város
2022. dec. 12. 00:09
6/18 anonim válasza:
Az ilyen "kemény dió" lányok szoptak a leghamarabb az erdősoron, elég volt nekik, hogy egy ezres kawán vittem őket oda. Másrészről, ha nekem mondanák a haverok, hogy úgysem tudod/mered megcsinálni... Na már csakazért is! :D
2022. dec. 12. 00:13
7/18 anonim válasza:
" az ilyenek jók lehetnek egy kalandra"
Bocs, de akkor ő sem különb, semmivel sem. Himrbanc.
2022. dec. 12. 00:13
8/18 anonim válasza:
Ezek olyan fszságok, amik alapján éretlen emberek választanak párt. A valóságban fontosabb, hogy mennyire passzol a személyiségetek és mennyire tudjátok szeretni egymást, mint az, hogy ki nehéz dió, meg ki hány emberrel feküdt le (és itt nem arra gondolok, hogy ha valakin a fél város átment már, mert annak személyiségi vonatkozásai is vannak, inkább arra értem, hogy értelmes ember nem választja azt a lányt, aki nem fogta meg mással, csak azzal, hogy még csak 1 kapcsolata volt ahelyett, akinek 4, de amúgy totál passzolnak és minden más is adott).
2022. dec. 12. 00:27
9/18 anonim válasza:
Dehát egy város az kb 15.000 embernél kezdődik. Akkor mondjuk abból fele férfi, abból fele gyerek vagy öreg, tehát 1500 emberrel átment rajta a fél város. Szerintem ehhez képest mondjuk 4-5 kapcsolat még talán túlélhető egy finnyás férfi számára is. De ha nem , akkor haljatok meg egyedül.
2022. dec. 12. 01:00
10/18 anonim válasza:
Ez még a tini kategória. Egy igazi férfiben nincs “ vadászösztön”. Fontos a szex, fontos a vonzalom, ez igaz. Viszont van még sok más ami ennyire fontos, vagy még jobban. Jobb esetben az ember egyetlen egy ilyen nőt akar az életében. Attól függetlenül mit gondolnak majd róla mások. Nem a haverok véleménye alapján kellene választani, és főleg nem az alapján mennyire nehezen adja magát. Lehet maradi vagyok, de tőlem Shakira is randira invitálhatna, akkor sem érdekelne. A feleségem a legértékesebb nő a világon ( számomra)… Nem azért vàlasztottam őt, mert nem volt más, vagy mert nehezen adta magát, stb. Nekem ő kellett akkor és most is. Lehet nyálas , de akkor is. 20 éve a feleségem és soha nem tudnék más nőre úgy ránézni. Sokáig éltem egyedül, akkor sem a nőzés volt a szemem előtt. Érzelmek nélkül sosem közeledtem nők felé. Érdekes dolog ez is. Rengeteg nő akart elcsábítani, pont azért mert nem akartam velük lefeküdni. Úgy látszik a nők is szeretik a nehezen kapható pasasokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!