Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szilveszteri bulikban is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szilveszteri bulikban is folytatódik a nők részéről az alfa férfiakra való “vadászat”?

Figyelt kérdés
35F szűz
2021. dec. 31. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Neked nem mindegy? Úgyse érint.
2021. dec. 31. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem, hisz az év minden napján az alfákra hajtanak. Ilyenkor a buli kedvéért és hogy különleges legyen az este és a buli kimondottan incelekre vadásznak.
2021. dec. 31. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Engem most ejtettek el, de egyedül nem sikerült volna nekik, hárman csinálták.
2021. dec. 31. 18:57
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
35 évesem hogy lehet valaki szűz? Tény, hogy valakinek nehezen megy a párkeresés, de hogy annyit se tud össze spórolni ennyi idő alatt, hogy prostihoz menjen?
2021. dec. 31. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Részemről nem, mert már elkaptam és fogságba ejtettem az alfámat. Együtt megyünk bulizni.
2021. dec. 31. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kimegyek az utcára és nem igazán alfákkal látom a nőket. Legalábbis a túlsúlyos, kopaszodó nem biztos, hogy alfa.
2021. dec. 31. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:

ezer meg ezer ilyen vagy hasonló pár van. Bár kinek mi az alfa.

[link]

2021. dec. 31. 19:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

És nem félsz hogy a konkurencia lecsapja a kezedről?

2021. dec. 31. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:
41%

Igen! Épp mellettem alszik! Az ejjel vadásztam le! Hmm

L

2022. jan. 1. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!