Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így dominálósabb pasas lennék?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így dominálósabb pasas lennék? Igazi alfa, akinek behódolnak a csajok?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy randira híváskor már eleve leuralom a csajszit, hogy érezze, ki itt a domináns.

Valami ilyen párbeszédre gondoltam:

Én: HÉ, bébi, gyere velem randizni!

Ő (a lány) : Oké, de hova megyünk?

Én: Hé, bébi, a jó kislány nem kérdez, csak engedelmeskedik az alfahímjének! Holnap nyolckor felveszlek, csinosítsd ki magad!

2021. szept. 24. 10:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
😎🥰
2021. szept. 24. 10:12
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem lenne se alfa beta gamma delta, max egy paraszt
2021. szept. 24. 10:15
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Így egy szánalmas hülye lennél.
2021. szept. 24. 10:16
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Babam a diszkopatkanyok mar reg nem meno
2021. szept. 24. 10:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem remek ötlet. AZ ilyen dominálós fiúkáktól dőlnek a csajok, mint a dominó!
2021. szept. 24. 10:24
 6/14 anonim ***** válasza:
77%

Én: Hé, bébi, a jó kislány nem kérdez, csak engedelmeskedik az alfahímjének! Holnap nyolckor felveszlek, csinosítsd ki magad!

ahhaaaa, kapod is vagy a pofont, vagy a metoot XD

2021. szept. 24. 11:03
 7/14 anonim ***** válasza:
20%
Attól függ hogyan nézel ki. Ha egy férfimodell testű Adonisz vagy, akkor a csaj mosolyogva igent fog mondani. Ha viszont úgy nézel ki, mint a szarom, akkor a lány valószínűleg segítségért fog kiáltani és a hős lovagok a környéken kitapossák a beled.
2021. szept. 24. 11:10
 8/14 anonim ***** válasza:
94%

Egy párkapcsolatban nem "domináljuk" le a másikat (max valami extrémebb bdsm kapcsolatban, de az ritka) hanem egyenlő felek vagyunk.

Egy ilyen szöveg után én úgy hagynálak ott, mint a pinty. Vissza se néznék.

Kisfiú vagy még, inkább menj legózni, azokat ledominálhatod.

2021. szept. 24. 11:48
 9/14 anonim ***** válasza:
85%
elkezdi behódolnak a csajok. Akkor anyukád is behódólt apukádnak, mert szét lett dominálva gagyi dumákkal?
2021. szept. 24. 13:09
 10/14 anonim ***** válasza:
31%
Bdsm-ben is arra 10 percre az ágyban lehetsz domináns. De addig egy ilyen szerencsétlen hulladék úgysem fog eljutni!
2021. szept. 24. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!