Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire helytálló, ha a pasas 40 es, normális, és nincs gyereke?
Próbálj meg ismerkedni normális 40+-os elvált férfiként. Kb. a kutyának sem kellesz, maximum 55+-os leharcolt nőknek. Tapasztalat.
Én 30-as vagyok, de ezt azért nehezen hiszem h ennyire rossz a helyzet, amit ma itt írtak az oldalon.
40+ os Alain Delon, vagy 40+os Torrente?
Krvára nem mindegy.
De, van a kettő között is. De egy kopaszodó pocakos sörözős negyvenes ne akarjon már egy csinos, szèp, okos 40 es nőt.
Mert kövèr, zsírpàrnàs, buta negyvenes nővel dunàt lehet rekeszteni. Azok mért nem jók az ilyen pasiknak?
Egy igényes, normális 40-esre bőséggel jut jelentkező. Igényes, normális 30-40-es nők személyében. Baráti körömben még 50-es is van, ő sincs egyedül, szuper párja van. Társkeresőn jöttek össze. Az én kedvesem is 40-es, gyermektelen. Én jövőre leszek 40-es, de előbb megszülöm neki a közös utódot idén. 🙂
Az van egyedül a csapatban, akinél elég nagy bajok vannak agyilag (Pedig ő 30-as. Cuki, jólelkű, helyes, de állandóan zűrbe keveredik, meg autóbalesete van, meg motor, meg h.lyeségeket csinál, amiért rendszeresen lecsukják, az se komoly, de épeszű nő ettől elmenekül.) A másik magányos még full erőidre, nárci, önimádó, és senki se elég jó neki. Pedig ő se rossz ember, de alkalmatlan párkapcsolatra.
A többiek köszönik, boldogok, van párjuk.
Szóval az van egyedül, akivel valami gond van. Ok nélkül senki sem szingli, és ez a nőknél is így van. Legalábbis én ezt látom a környezetemben.
Általában három oka van...
1) Nincs elég "emberi" kapcsolat a közelében, így nincs "merítés" ahol élőben próbálkozhat. A négy fal közül nehezen megy (a net meg olyan amilyen, de erre szerintem már mindenki rájött...).
2) Kereslet-kínálat... sokan túlértékelik a képességeiket és olyanra hajtanak ami jóval túlmutat a saját szintjükön.
3) Nem tud csajozni, ahogy az #1-es is írta nem mindegy mennyit ér a "piacon". Egy elvált, 40-es, átlagos kinézetű, de normális, korrekt, értelmes, figyelmes pasi - még ha nem is egy nagy csajozógép - még lazán találhat 35-40-es elvált, avagy független nőt. Ha meg a pótpapa szerep sem áll messze tőle akkor meg egyenesen válogathat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!