Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A nőket nem megérteni, hanem szeretni kell. " Mi a véleményetek erről az idézetről, mennyire helytálló?
Coelhoi szinten egy magasröptű gondolat. Értelmes embernél egy közhely.
Ha csinálod, akkor megkapod, hogy: Te nem értesz meg engem.
Én megalázónak tartom. Annál undorítóbb dolog nincs, mint mikor valakivel szeretnél megbeszélni valamit normálisan, ő meg egy ignoráns farok, mert "te úgy sem tudod, mit beszélsz, elvégre is, a nők ilyenek". Szerintem az ne kezdjen párkapcsolatba, aki nem képes vele egyenrangú félként kezelni a párját, vagy válasszon olyat, akit nem érez a másik nemben ennyire kevésnek magához.
Úgy szebb lenne, hogy "nem megfejteni, hanem szeretni kell". Így viszont... Tré. Bocs.
Aki társat keres, akivel leélheti az életét, az csalódni fog, ha ezt követi.
Ha csak dugni kell a nő meg villogni, akkor végül is követheti.
#2 Abban igazad van, hogy a "megértés" szó kétértelmű:
1. rájönni valaminek a miértjére, működésére
2. meghallgatni a másikat, empatikusnak lenni, odafigyelni rá, stb.
Szerintem itt az első jelentés a helytálló, tehát ha neked így jobban tetszik, akkor legyen:
"A nőket nem megfejteni, hanem szeretni kell." Mi a véleményetek erről az idézetről, mennyire helytálló? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!