Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mégiscsak többet akart?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégiscsak többet akart?

Figyelt kérdés
Kavartam 2 férfival (igen, tudom tudom, ítélkező kommenteket nem kérek). "A" volt először, komolyabb, párkapcsolati szándékkal. Aztán jött "B", aki tudott A-ról, ennek ellenére nyomult, de mikor rákérdeztem mit akar, azt mondta csak éljünk a mának. Ez alapján én kalandnak könyveltem őt el. A beszélgetéseink alatt többször feljött az A-val való kapcsolatom, amit B mindig szidott. Mintha önmagát akarná jobbnak feltűntetni. Aztán pár alkalom után úgy döntöttem, hogy A-t választom, amit még is mondtam B-nek, aki ezen nagyon kiakadt. Olyanokat vágott a fejemhez, hogy ő nem is akart semmit, én másztam rá és hogy én ezek után soha ne akarják tőle semmit. Pedig amúgy pont ezt közöltem vele. Értem, hogy sértettségből beszélt, meg rossz, ha kidobnak, de ha nem akart semmi komolyabbat, akkor minek ez a nagy cirkusz? Lehet, hogy a helyzet miatt nem merte mondani, hogy komolyabban gondolja? Mert így lazának tűnve könnyebb elviseli, hogy csak második lehet?
2022. dec. 5. 09:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon nem tudod mit akarsz. Az emberek nem jatek babak mint gyerekkorodban ahogy eljatszottad veluk a szerepeket .. Megbantasz , ketelyek kozt hagysz mast. Ez jol esik nekid? Azt mondjak ha nem tud valaki valasztani 2 kozul akkor egyik sem kell neki igazan.
2022. dec. 7. 16:46
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Én sem értem miért a kérdés.

Most a 2.kell vagy az 1?

Dontsd el végre, de egy percig se hidd, hogy szexnel többre vágyik a 2. mert csak azt akarj(/t)a.

2022. dec. 7. 16:57
 13/13 anonim ***** válasza:
75%
Pontos.
2022. dec. 8. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!