Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan fiú akit visszau...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan fiú akit visszautasított lánny de később meg akart mégiscsak valamit?

Figyelt kérdés
Adtatok esélyt neki vagy nem?Ha nem akkor mért nem? És ha igen akkor miért igen? :D

2013. júl. 29. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Engem még soha nem utasítottak vissza, inkább fordítva szóval nem tudok válaszolni :D
2013. júl. 29. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:

volt..hát én elhívtam 2 is de nem jött valami oknál fogva. mondom oké biztos nem meri elmondani hogy nem jövök be neki

és utána meg már ő erőlködött hogy találkozzunk de nekem akkor már nem kellet nekem :D

2013. júl. 29. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Volt ilyen, nem jött el velem randira, majd a beépített ügynökömtől hallottam, hogy bánja hogy nem jött el velem és hogyha elhívnám akkor jönne.

De kényelmi szempont miatt átgondoltam és nem hívtam, mert ugye koleszos volt a lányka és Pesten csak tanult, amúgy a határ mellett lakik..

2013. júl. 29. 21:47
 4/6 anonim válasza:

Attól még hogy visszautasítom és ő még mindíg szeret és érezteti akkor adok (na meg persze ha szép) velem is így volt csak nálam így: visszaztasítottam és még mindíg szeretett összejöttünk szétváltunk és még akkor is szeretett

megint összejöttünk és már 1 kerek éve szeretjük egymást (Viki <3) 15f

2013. júl. 29. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát engem visszautasított egy lány, akkor amikor már szerettem őt. Hát, ha később mégiscsak akarna valamit akkor én adnék esélyt a dolognak. Persze nem vágnám rá azonnal, hogy rendben.
2013. júl. 29. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a legjobb barátnőm elöszőr visszautasította a mostani barátját. De azért, mert még nem volt biztos a dolgában, hogy készen áll-e egy kapcsolatra, meg még akkor ducibb volt a gyerek :D

Már fél éve együtt vannak azóta:)

2013. júl. 30. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!