Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiú akit visszautasított lánny de később meg akart mégiscsak valamit?
volt..hát én elhívtam 2 is de nem jött valami oknál fogva. mondom oké biztos nem meri elmondani hogy nem jövök be neki
és utána meg már ő erőlködött hogy találkozzunk de nekem akkor már nem kellet nekem :D
Volt ilyen, nem jött el velem randira, majd a beépített ügynökömtől hallottam, hogy bánja hogy nem jött el velem és hogyha elhívnám akkor jönne.
De kényelmi szempont miatt átgondoltam és nem hívtam, mert ugye koleszos volt a lányka és Pesten csak tanult, amúgy a határ mellett lakik..
Attól még hogy visszautasítom és ő még mindíg szeret és érezteti akkor adok (na meg persze ha szép) velem is így volt csak nálam így: visszaztasítottam és még mindíg szeretett összejöttünk szétváltunk és még akkor is szeretett
megint összejöttünk és már 1 kerek éve szeretjük egymást (Viki <3) 15f
Nekem a legjobb barátnőm elöszőr visszautasította a mostani barátját. De azért, mert még nem volt biztos a dolgában, hogy készen áll-e egy kapcsolatra, meg még akkor ducibb volt a gyerek :D
Már fél éve együtt vannak azóta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!