Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégiscsak többet akart?
Figyelt kérdés
Kavartam 2 férfival (igen, tudom tudom, ítélkező kommenteket nem kérek). "A" volt először, komolyabb, párkapcsolati szándékkal. Aztán jött "B", aki tudott A-ról, ennek ellenére nyomult, de mikor rákérdeztem mit akar, azt mondta csak éljünk a mának. Ez alapján én kalandnak könyveltem őt el. A beszélgetéseink alatt többször feljött az A-val való kapcsolatom, amit B mindig szidott. Mintha önmagát akarná jobbnak feltűntetni. Aztán pár alkalom után úgy döntöttem, hogy A-t választom, amit még is mondtam B-nek, aki ezen nagyon kiakadt. Olyanokat vágott a fejemhez, hogy ő nem is akart semmit, én másztam rá és hogy én ezek után soha ne akarják tőle semmit. Pedig amúgy pont ezt közöltem vele. Értem, hogy sértettségből beszélt, meg rossz, ha kidobnak, de ha nem akart semmi komolyabbat, akkor minek ez a nagy cirkusz? Lehet, hogy a helyzet miatt nem merte mondani, hogy komolyabban gondolja? Mert így lazának tűnve könnyebb elviseli, hogy csak második lehet?
Ha nekem konkrétan megmondaná a csaj, hogy most 2-en vagyunk “versenyben” érte én instant otthagynám. Mi vagyok én, hogy versenyezzek valakivel meg mutogassam, hogy jobb vagyok a másiknál?😂 Amelyik csaj ilyen az a későbbiekben is mindig keresni fogja a “jobbat” és ha szembe jön vele a szerinte “jobb” akkor már ugrik is a következő kapcsolatba és ezt ismétli amíg ki nem öregszik és nem lessz új hódoló. Ha normális kapcsolatot keresel akkor ne akarj már több vasat tartani a tűzbe, mindig 1 személyre koncentrálj… ha nem működik jöhet a következő… és tényleg hidd el amelyik pasi tartja magát valamire (nem pedig úgy mint ez a 2 akinek mind1 csak legyen már valakije) az nem fog olyan nővel kezdeni akinek mindig csak a jót meg a jobbat kell mutatni magáról, hogy képben maradjon. Mert így soha nem fogja magát adni senki… csak kamu lessz az egész amit mutatnak.
2022. dec. 5. 10:08
3/13 anonim válasza:
Nem ítéllek el - majd az "élet" megteszi -, de szerinted milyen kimenetele van annak, ha egyszerre több csávóval kavarsz? Ilyenkor szaktak az emberek két szék közé esni és csodálkozni, hogy jaj hát vajon miért történhetett ez? Kétszeresen megcsináltad magadnak: A-val elb.sztál egy kezdődő kapcsolatot, B-nek meg esélyt adtál, majd mégis inkább visszatáncoltál A-hoz. Rajtad igazodjon ki az ember! Na ezért nem kezdek olyan nővel, akinek ilyen zavaros az élete. Vagy legyek én, vagy más ne legyen. Fordítva is ezt nyújtom.
2022. dec. 5. 10:14
4/13 anonim válasza:
(3. , de akkor* más ne legyen.)
2. Osztom!
2022. dec. 5. 10:16
5/13 anonim válasza:
Nem, csak azt akarta, hogy ő legyen.
2022. dec. 5. 10:45
6/13 A kérdező kommentje:
5: de akkor miért nem ezt mondta, amikor rákérdeztem, hogy mit akar? Tudta jól, hogy részemről ment volna, de mivel azt mondta yolo, így én is úgy kezeltem őt, amin aztán megsértődött.
2022. dec. 5. 10:58
7/13 anonim válasza:
Mert nem akart égni, hátha mégis csak a másikat választod.
2022. dec. 5. 11:54
8/13 anonim válasza:
Sértette az önérzetét, hogy egy másik "kan" került kiválasztásra. Én megértem, hogy az ilyen rosszul esik és nekem is úgy esne, ezért is kerülöm az olyat, amikor egy nő több férfival kalandozik vagy ilyemsi. Én is meg szoktam tisztelni a másikat azzal, hogy ameddig valakivel "ismerkedem" mással ezt nem teszem. Az ilyesmit méltósággal kellene egyébként tűrni, ehelyett ő hisztizett, mint egy kisgyerek akinek oda lett a dinója. Szóval, ha többet akart, ha nem a reakciója nagyon gyerekes volt.
Bár a leírtak alapján szerintem jól érzed.
2022. dec. 5. 12:33
9/13 A kérdező kommentje:
Amúgy nem volt köztünk sok minden fizikailag, de beszélgetések alatt többször is megkérdeztem, hogy zavarja-e ez a helyzet és akkor is lazán vette. Nem tudom, lehet hogy csak félt ennyire megnyílni előttem, de én nem vagyok gondolatolvasó.
2022. dec. 5. 12:52
10/13 anonim válasza:
Kettővel nem kavarunk egyszerre.
NEM, rövid ideig SEM.
Ilyen helyzetben azonnal dönteni kell, hogy melyikkel folytatod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!