Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilépjek egy olyan kapcsolatból, ahol nem érzem magam jól, vagy folytassam a megfigyelést?
Figyelt kérdés
Nagyon úgy gondolom, hogy a lánnyal meg kellene szakítanom a kapcsolatot. Egyáltalán nem bízok benne. Olyan helyzet alakult ki, aminek következtében talán nekem semmi keresnivalóm mellette.
Viszont arra is gondoltam, hogy ezt a kialakult helyzetet megfigyelésre is használhatnám. Hogy ha ilyen történik legközelebb, akkor részleteiben ismerjem az esetet, és megértsem pontosabban azokat a lélektani folyamatokat, amik ilyenkor egy nőben zajlanak. Így értékes adatokat gyűjthetek be, amiknek hasznát vehetem.
Ti mit tennétek a helyemben?
2022. dec. 3. 23:57
21/23 anonim válasza:
#20: hagyjátok a francba, a kérdező nagy valószínűséggel autista / aspergeres. Nála eddig terjed az "érzelmi intelligencia".
22/23 anonim válasza:
19
Minek akkor neked nő, ha csak megkeserítik az életed?
Én inkább egy elmegyógyászt ajánlanék neke.
23/23 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy nők csoportja, ugyanolyanok, etc., viszont ha te a következő nődet emiatt a bullsht miatt esetleg megalázod, ok nélkül gyanúsítod, na az nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!