Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfigyeltétek,hogy aki hosszú kapcsolat után kezd újba ott utána szinte egy éven belül minden megtörténik ami az előző hosszú kapcsolatban nem?
Ennek sok oka lehet.
Pl az hogy kilép egy 10 éves kapcsolatból ami már nem volt az igazi. Az új emberbe meg egyrészt frissen szerelmes, a másik pedig hogy valószínűleg idősebb is, hamarabb kész lesz ezekre a dolgokra és ehhez jön a friss, új szerelem.
Pl összejön valaki 22 évesen egy nővel. Nagyon fiatalok, keresik önmagukat, alakul az életük stb. Nem ez lesz a prioritás hogy esküvő meg gyerek legyen, majd annak idején. Aztán eltelik x év, mire eljönne az idő, tegyük fel hogy megromlik a kapcsolat.
Eltelt 10 év. Ha lesz új nő, addigra lesz egzisztencia, felnő mar addigra, új kapcsolat, akkor ott úgy látja hogy passzolnak, adottak a körülmények, mostmár mire várjon?
Ez persze csak egy lehetőség, rengeteg mas is lehet.
Én is így vettem észre. Szerintem ekkorra már beérik valami kapuzárási pánik is vagy mi :D Szerintem ez amúgy felelőtlenség. Szerintem abból indulnak ki,hogy nem akarnak újra elcseszni ennyi időt, mint az ex-szel, és így gyorsítanak a tempón, nem is ismerik meg egymást eléggé, csak durr bele a közepébe, mert hát nagy a lámúr az elején. Aztán meg jön a koppanás, hogy
1. nem is ismerem a másikat eléggé, lehet nem is ő az igazi
2. már itt a hitel, itt a gyerek...
3. nuku szabadidő
4. feszkó és viták
5. válás, plusz vasárnapi apukává válás.
A hosszú kapcsolatban várják az igazit. Aztán megjön és nincs mire várni 🤷
Egyik barátnőm is így járt. 9 év alatt kihisztizett egy eljegyzést. Fél év múlva otthagyta a srác egy másik nőért. Ahogy elköltözött a barátnőm, már oda is vette a csajt. 2 éven belül megvolt az esküvő, kutya, gyerek.
En sem értem, ebben a helyzetben vagyok. Engem nem jegyzett el vagy vett el vagy bármi komoly .....
A másik csajt 3 hónap után, ami brutális korai.
De ha nem is akart komolyat tőlem
Elfogadtam volna de minek húzta az agyam 8!!! Évet ?!!
Talán tényleg arról van szó, hogy az új kapcsolat nagy lángolással indul, és ez ad egy akkora lendületet, hogy belevágnak mindenbe, ami előzőleg kimaradt.
De arra is kíváncsi lennék, hogy ezek az új kapcsolatok vajon mennyire lesznek tartósak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!