Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megfigyeltétek,hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfigyeltétek,hogy aki hosszú kapcsolat után kezd újba ott utána szinte egy éven belül minden megtörténik ami az előző hosszú kapcsolatban nem?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra,hogy sokan akik együtt voltak 7-10-15 évig nem vette el a srác a nőt,nem volt eljegyzés,gyerek. Szakítanak, és a férfi az új kapcsolatban egy éven belül eljegyzi és el is veszi az új párját és még van ahol gyermek is fogan. Ennek milyen okai lehetnek? Nem általánosítani akarok csak az ismerőseim körében leginkább azok a párok akik szét mentek ott a férfinak lett egy éven belül mindez megvalósítva sok esetben de nőket is ismerek.

2021. júl. 5. 14:23
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
A férjemnél is így volt. Az okát ne kérdezd.
2021. júl. 5. 14:26
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Ennek sok oka lehet.

Pl az hogy kilép egy 10 éves kapcsolatból ami már nem volt az igazi. Az új emberbe meg egyrészt frissen szerelmes, a másik pedig hogy valószínűleg idősebb is, hamarabb kész lesz ezekre a dolgokra és ehhez jön a friss, új szerelem.

Pl összejön valaki 22 évesen egy nővel. Nagyon fiatalok, keresik önmagukat, alakul az életük stb. Nem ez lesz a prioritás hogy esküvő meg gyerek legyen, majd annak idején. Aztán eltelik x év, mire eljönne az idő, tegyük fel hogy megromlik a kapcsolat.

Eltelt 10 év. Ha lesz új nő, addigra lesz egzisztencia, felnő mar addigra, új kapcsolat, akkor ott úgy látja hogy passzolnak, adottak a körülmények, mostmár mire várjon?

Ez persze csak egy lehetőség, rengeteg mas is lehet.

2021. júl. 5. 14:30
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vettem észre. Szerintem ekkorra már beérik valami kapuzárási pánik is vagy mi :D Szerintem ez amúgy felelőtlenség. Szerintem abból indulnak ki,hogy nem akarnak újra elcseszni ennyi időt, mint az ex-szel, és így gyorsítanak a tempón, nem is ismerik meg egymást eléggé, csak durr bele a közepébe, mert hát nagy a lámúr az elején. Aztán meg jön a koppanás, hogy

1. nem is ismerem a másikat eléggé, lehet nem is ő az igazi

2. már itt a hitel, itt a gyerek...

3. nuku szabadidő

4. feszkó és viták

5. válás, plusz vasárnapi apukává válás.

2021. júl. 5. 14:32
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert akkor már fosnak, hogy nem lesz több esély.
2021. júl. 5. 14:33
 5/24 anonim ***** válasza:
88%
Volt barátom 4 évig nem akarta, hogy hozzá költözzek, de az új barátnőjének 4 hónapot sem kellett várnia.
2021. júl. 5. 14:35
 6/24 anonim ***** válasza:
87%
90-10-es szabály. Van egy párod, akiben megvan a 90%,ami jó, meg a 10% ami nagyon hiányzik. Szakítotok. Jön valaki, akiben pont az a 10% van meg, amit annyira hiányoltál. Annak pedig annyira örülsz, hogy nem is figyelsz arra, hogy ez egy másik ember, más hibákkal,stb. Azt hiszed megvan a 100%,tökéletes partner.
2021. júl. 5. 14:42
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

A hosszú kapcsolatban várják az igazit. Aztán megjön és nincs mire várni 🤷

Egyik barátnőm is így járt. 9 év alatt kihisztizett egy eljegyzést. Fél év múlva otthagyta a srác egy másik nőért. Ahogy elköltözött a barátnőm, már oda is vette a csajt. 2 éven belül megvolt az esküvő, kutya, gyerek.

2021. júl. 5. 14:43
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

En sem értem, ebben a helyzetben vagyok. Engem nem jegyzett el vagy vett el vagy bármi komoly .....

A másik csajt 3 hónap után, ami brutális korai.

De ha nem is akart komolyat tőlem

Elfogadtam volna de minek húzta az agyam 8!!! Évet ?!!

2021. júl. 5. 14:43
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Talán tényleg arról van szó, hogy az új kapcsolat nagy lángolással indul, és ez ad egy akkora lendületet, hogy belevágnak mindenbe, ami előzőleg kimaradt.

De arra is kíváncsi lennék, hogy ezek az új kapcsolatok vajon mennyire lesznek tartósak?

2021. júl. 5. 14:44
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is több ilyent láttam. 8-10 éves kapcsolatok (nem házasság) után 1-2 éven belül esküvő és gyerek.
2021. júl. 5. 14:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!