Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfigyeltétek,hogy aki hosszú kapcsolat után kezd újba ott utána szinte egy éven belül minden megtörténik ami az előző hosszú kapcsolatban nem?
egyreszt az elsonel még tul fiatalok az elso kapcsolataval a tobbseg ugy van hogy ez csak atmeneti "tiniszerelem" es sokszor kivancsisagbol megy bele valamelyik.
a masodiknal meg bele kell huzni a babaprojektbe hamar, mert lehet mar keso.
En ketto ilyet tudok az egyiknel a no idosebb 40-es volt ezert gyorsan csinaltak 2 gyereket egymasutan
A masiknal a csaj noszogatta a fiut hogy szerezzen munkat talalt neki egy jo allast ott meg a pasi osszejott a kollegajaval egybol.
Az uj csajnak mar nem kellett ilyen alap dolog miatt cseszegetnie nem kellett harpianak lennie tehat igy nagy kontraszt hogy o nem veszekedett vele
Plusz az hogy egy darabig titokban sovarogtak egymas utan az nagyon megdobta a szerelem erzest.. szoval amikor ilyen nem szabad viszonybol lesz az plusz izgalom az nagyon megloki.
Hogyne lehetne szerelmes? Nem mindenki akar házasodni, az csak egy papír. Papír nélkül is lehet boldogan élni, nem ettől lesz komoly vagy komolytalan egy kapcsolat.
Ha azt veszed, házasságban is hány megromlott van, ahol szeretőt tartanak, mert válni már nehéz lenne, stb. Hányan meg boldogan élnek gyerekekkel is évek óta papír nélkül.
És épp ezaz, hogy egy pasi hiába kéri meg a rózsaszín köd alatt a barátnője kezét, ugyanúgy beüthet bármilyen probléma, elhidegülés 5-10 év után, mint az exxel.
Az idő előrehaladtával az emberek kevésbé igénylik és értékelik az udvarlást.
Nekem pasiként tök furcsa volt, miután kiléptem a hosszú kapcsolatomból, a nők, akikkel ismerkedtem, mind szexelni akartak már a második alkalommal. (Akkor 38 voltam.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!