Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megfigyeltétek,hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfigyeltétek,hogy aki hosszú kapcsolat után kezd újba ott utána szinte egy éven belül minden megtörténik ami az előző hosszú kapcsolatban nem?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra,hogy sokan akik együtt voltak 7-10-15 évig nem vette el a srác a nőt,nem volt eljegyzés,gyerek. Szakítanak, és a férfi az új kapcsolatban egy éven belül eljegyzi és el is veszi az új párját és még van ahol gyermek is fogan. Ennek milyen okai lehetnek? Nem általánosítani akarok csak az ismerőseim körében leginkább azok a párok akik szét mentek ott a férfinak lett egy éven belül mindez megvalósítva sok esetben de nőket is ismerek.

2021. júl. 5. 14:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez volt. 19 év után jelentette be az exem, hogy fél éve viszonya van a kolléganőjével, és hozzá költözik, elhagy minket. Elköltözött most januárban, februárban már gyűrű csillogott az új nő kezén, jövőre tervezik az esküvőt. Engem anno nem akart elvenni, pedig a gyereke anyja vagyok, merthogy ő "házasságellenes". Hát, úgy tűnik neki az új nő az igazi, gondolom.
2021. júl. 5. 15:07
 12/24 anonim ***** válasza:
78%
Felelőtlenségnek tartom. Ezek az emberek elfelejtik, hogy az előzővel is lángolt az elején minden, mint az újjal. 2 éven belül biztos nem házasodnék és gyereket sem vállalnék.
2021. júl. 5. 17:14
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok: úgy értettem, hogy előttem a férjem borzasztó sokáig járogatott egy csajjal, szakítottak, jöttem én, majd 1 éven belül összeköltözés, esküvő, baba.

Már sok-sok éve szépen élünk.

2021. júl. 5. 17:39
 14/24 anonim ***** válasza:
28%

Nincs kedvünk megint ugyanazokon végig tökölni, meg új impulzusokat keresünk... En most leptem ki egy 7 eves kapcsolatbol 4 honapja, mar 2 honapja egyutt vagyok az uj parommal, de nem szeretnek megint 7 evet varni... sok mindent atertekel az ember

26/F

2021. júl. 5. 19:36
 15/24 A kérdező kommentje:
Annyira jókat írtok, én is sok mindent képzeltem már bele ezekbe a szituációkba. Belegondolom magam egy nő helyzetébe akinek a volt párja a szakítás után rövid időn belül eljegyzi az új hölgyet, hát én valószínűleg teljesen bele betegednék és úgy érezném engem soha nem is szeretett igazán.
2021. júl. 5. 22:07
 16/24 anonim ***** válasza:
65%

Ezért nem szabad évekig "járogatni".

Egy szerelmes férfi nősül.

2021. júl. 5. 22:47
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, csak nem korai huszason. Azt azért ne felejtsük el, hogy sok ilyen sok éves kapcsolat még szinte tiniként köttetik.
2021. júl. 5. 22:50
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 30-on felül volt. Mármint akkor történt meg minden 1 éven belül.
2021. júl. 5. 22:52
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Az évekig járogatásra reagáltam. Attól még lehetnek szerelmesek a felek, hogy nem házasodnak meg, amint kilépnek a nagyvilágba. :)
2021. júl. 5. 22:55
 20/24 anonim ***** válasza:
21%
Mi is így voltunk a férjemmel. Mindkettőnknek hosszú kapcsolata volt (7 és 10 év), ami nem haladt sehová. Összejöttünk, pár hónap után összeköltöztünk, összeházasodtunk, külföldre költöztünk. Az oka, hogy éreztük, hogy működni fog, és mindketten akartuk. Az exe még elköltözni sem akart otthonról, az én exem meg csak önmagát kereste évekig.
2021. júl. 5. 23:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!