Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kilépjek egy olyan kapcsolatbó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kilépjek egy olyan kapcsolatból, ahol nem érzem magam jól, vagy folytassam a megfigyelést?

Figyelt kérdés

Nagyon úgy gondolom, hogy a lánnyal meg kellene szakítanom a kapcsolatot. Egyáltalán nem bízok benne. Olyan helyzet alakult ki, aminek következtében talán nekem semmi keresnivalóm mellette.

Viszont arra is gondoltam, hogy ezt a kialakult helyzetet megfigyelésre is használhatnám. Hogy ha ilyen történik legközelebb, akkor részleteiben ismerjem az esetet, és megértsem pontosabban azokat a lélektani folyamatokat, amik ilyenkor egy nőben zajlanak. Így értékes adatokat gyűjthetek be, amiknek hasznát vehetem.

Ti mit tennétek a helyemben?

2022. dec. 3. 23:57
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Ez a te véleményed, amit nem fogadok el. Jó éjt neked is.

2022. dec. 4. 01:34
 12/23 anonim ***** válasza:
87%

Ebben mi a ráció? Eltöltesz megfigyeléssel 1-5-10 évet, semmi következtetést nem tudsz másokra nézve levonni.

Azt már most tudod, hogy neked ez nem jó, legközelebb bele sem kell menned, és nem pazarolsz ezzel semmi időt, amit most nem tudom miért, de tervezel.

2022. dec. 4. 02:21
 13/23 A kérdező kommentje:

Ez csak a te fantáziád, hogy nem tudok következtetést másokra levonni. Az emberek nem olyan egyediek, hanem csoportokba lehet őket sorolni, akik hasonlóak egymáshoz, ezáltal pedig megjósolható bizonyos cselekedeteik, gondolataik.

Mondjuk Richard Feynman egyedi ember volt, őt talán nem lehetett volna megjósolni, de azzal gondolom egyértértünk, hogy Átlagos Beáta, meg Hétköznapi Tóni nem egyenlő Feynman-nal, hanem sodródik a tömeggel, és a média úgy manipulálja, ahogyan akarja.

2022. dec. 4. 02:35
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
Ennyire ostoba nem lehetsz! Neked pont elég magadat elemezned, nem működik, tovább lépsz.
2022. dec. 4. 02:42
 15/23 A kérdező kommentje:
Dehogy elég. Őt is ki kell elemeznem, hogy ha pont egy ilyennel nővel hoz össze megint az élet, ezúttal hamarabb felismerjem a dolgokat. Mondjuk nagyjából így is lehet tudni, kicsoda, hiszen INFJ személyiségről van szó, de én alaposabban kielemzem.
2022. dec. 4. 02:53
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Kezdem sajnálni a lányt....beteg vagy 🤣
2022. dec. 4. 03:13
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Blablablablabla

Nem kell a rizsa. Értjük. Félsz, hogy megint évekig nem jön össze csaj, már ha egyáltalán valaha... Ezért inkább benne maradsz a kakiban. Hiába van most valakid elvileg, az incelgondolkodást nem tudod levetni.

2022. dec. 4. 06:23
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj pszichológus lenni és analizalni mindent. Volt egy ilyen ismerősöm, hat ne tudd meg, mennyire krva fárasztó volt, hogy minden egyes összejövetelen mindenkit elemzett. Aztán azt szűrte le belőle, hogy nekem ő amúgy bejön, és ha nem lett volna itthon a párom (merthogy nálunk volt az összejövetel), akkor biztosan ramasztam volna…
2022. dec. 4. 08:25
 19/23 A kérdező kommentje:

Paradox módon nálam a gondok nem akkor kezdődtek, amikor nem volt csajom, hanem akkor, amikor lettek barátnőim. Mert megkeserítették az életem. Ezért annyi adatot fogok begyűjteni, amennyit csak tudok, hogy félkészült legyek.

2022. dec. 4. 10:04
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire megkeserítik a nők az életed, akkor minek neked barátnő?
2022. dec. 4. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!