Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilépjek egy olyan kapcsolatból, ahol nem érzem magam jól, vagy folytassam a megfigyelést?
Nagyon úgy gondolom, hogy a lánnyal meg kellene szakítanom a kapcsolatot. Egyáltalán nem bízok benne. Olyan helyzet alakult ki, aminek következtében talán nekem semmi keresnivalóm mellette.
Viszont arra is gondoltam, hogy ezt a kialakult helyzetet megfigyelésre is használhatnám. Hogy ha ilyen történik legközelebb, akkor részleteiben ismerjem az esetet, és megértsem pontosabban azokat a lélektani folyamatokat, amik ilyenkor egy nőben zajlanak. Így értékes adatokat gyűjthetek be, amiknek hasznát vehetem.
Ti mit tennétek a helyemben?
Ez a te véleményed, amit nem fogadok el. Jó éjt neked is.
Ebben mi a ráció? Eltöltesz megfigyeléssel 1-5-10 évet, semmi következtetést nem tudsz másokra nézve levonni.
Azt már most tudod, hogy neked ez nem jó, legközelebb bele sem kell menned, és nem pazarolsz ezzel semmi időt, amit most nem tudom miért, de tervezel.
Ez csak a te fantáziád, hogy nem tudok következtetést másokra levonni. Az emberek nem olyan egyediek, hanem csoportokba lehet őket sorolni, akik hasonlóak egymáshoz, ezáltal pedig megjósolható bizonyos cselekedeteik, gondolataik.
Mondjuk Richard Feynman egyedi ember volt, őt talán nem lehetett volna megjósolni, de azzal gondolom egyértértünk, hogy Átlagos Beáta, meg Hétköznapi Tóni nem egyenlő Feynman-nal, hanem sodródik a tömeggel, és a média úgy manipulálja, ahogyan akarja.
Blablablablabla
Nem kell a rizsa. Értjük. Félsz, hogy megint évekig nem jön össze csaj, már ha egyáltalán valaha... Ezért inkább benne maradsz a kakiban. Hiába van most valakid elvileg, az incelgondolkodást nem tudod levetni.
Paradox módon nálam a gondok nem akkor kezdődtek, amikor nem volt csajom, hanem akkor, amikor lettek barátnőim. Mert megkeserítették az életem. Ezért annyi adatot fogok begyűjteni, amennyit csak tudok, hogy félkészült legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!