Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20-25 éves lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 éves lányok, akik rendszeresen jártok bulizni, zavarna az titeket ha a barátotok nem járna?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, ő szeret bulizni, én utálok. Őt zavarja hogy én nem megyek vele. Engem meg az zavar hogy 23 évesen olyan mint egy tini, annyira odáig van a bulizásért, pedig már évek óta jár rendszeresen, nem tudom hogy nem unja meg. Bár én elfogadom hogy ilyen. Meg az élet sok más dologról is szól, a buli csak egy kis rész, a legtöbb más programra vevő vagyok.
2022. dec. 2. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
52%

Teljesen mindegy, hogy minket zavar vagy sem. Vele vagy együtt, ha őt zavarja, akkor az ő érzései számítanak. De gondolom ilyennek ismerted meg, pontosan tudtad, hogy milyen.

Egyébként nem tudom, mi a jó édes anyádnak vagy vele együtt, ha az egész lényét, személyiségét nem szereted. Ja de, tudom.

Egyébként miről szóljon az élet neki? Mesélj már. Mert én is szeretek társasági életet élni, ha nem is szórakozóhelyek formájában, hanem a barátaimmal társasozva, házibulizva, közösen filmezve, vacsizva. Igen, rohadtul zavarna, hogy a párom távolabb van tőlem, mint a barátaim és nem képes velem együtt átélni ezeket a dolgokat. Baromi szánalmasan érezném magam, ha én lennék az, aki mindenhol egyedül szobrozik úgy, hogy állítólag foglalt. Ez szarabb, mint egy távkapcsolat.

Szerencsére a férjem egyben a legjobb barátom is és benne van mindenben.

26n

2022. dec. 2. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
Nem zavarna, mennék nélküle.
2022. dec. 2. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
ha a legkevésbé is tisztelne, nem rázná a seggét más férfiaknak
2022. dec. 2. 21:15
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
A bulizás nem a seggrázásról szól.
2022. dec. 2. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:

"ha a legkevésbé is tisztelne, nem rázná a seggét más férfiaknak"

Ezért van annyi zaklatás és nemi erőszak a buli helyeken, mert ti tényleg azt hiszitek, hogy mikor barátnőkkel/magunkban táncolunk, az nektek szól:D

Külföldön léteznek buli helyek csak nőknek, tehát hímek nem mehetnek be, ha azt hiszitek mi miattatok megyunk buliba, akkor vajon miért vannak tömve ezek a helyek minden alkalommal? :D

Kis naiv, tudatlan kisfiú

2022. dec. 3. 00:44
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 lehet, hogy te és a barátaid egymásnak táncoltok, aztán egymást hívjátok meg italra, végül egymással mentek haza dugni, de nem vagyok biztos benne, hogy a kérdező barátnője visszautasít mindenféle közeledést
2022. dec. 3. 09:46
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 értem én, hogy ti hímr*bancok kelletni mentek magatokat a buliba, de nem mindenki akkora riherongy, mint ti:D
2022. dec. 3. 14:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Volt ilyen barátom, igaz, nem sokáig...:DDDDD

19/L

2022. dec. 5. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!