Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az ha valakinek nem volt rendszeres szexben része 25 éves koráig?
Figyelt kérdés
25 vagyok de nem volt még normális barátnőm akivel rendszeresen csinálhattuk volna. Eddig csak egy pár szexben volt részem. Ennyi idősen kezd már zavarni hogy ennyire nem tudok normális kapcsolatot kialakítani.2022. máj. 3. 21:06
1/4 anonim válasza:
Nem ciki, de ha téged zavar, akkor kéne egy barátnő. Ha egyéjszakásod volt, akkor állandót is találnál.
2/4 anonim válasza:
Akkor alakíts ki normális kapcsolatot.Változtass azon amiért nem tudtál.
3/4 anonim válasza:
Nagyon ciki, ha megtudja az adóhatóság akkor +5%-kal emelni fogja az szja-dat 😅
Bro' senkit sem érdekel rajtad kívül hány csajod volt eddig. Ha lesz új csajod azt sem fogja túlságosan érdekelni, csak az hogy vele milyen vagy. Másnak meg semmi köze hozzá!
4/4 anonim válasza:
29 vagyok és még csajom sem volt soha, nos ehhez képest pl elég sok szexben lehetett részed :D
A ciki része meg olyan, hogy nyilván nem reklámozom én se úgymond személyesen, de amúgy meg nem is nagyon érdekel az egész dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!