Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy 25 éves férfinek nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 25 éves férfinek nincs autója, csak biciklije amit rendszeresen használ, az tényleg hátrány a nők szemében vagy ez csak sztereotípia?

Figyelt kérdés
2017. máj. 7. 22:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nálam nem lenne hátrány. De mindenki más.

23/L

2017. máj. 7. 22:58
 2/15 anonim ***** válasza:

Gondolom, a kérdés a nőknek szól.

Én férfiként csak annyit tudok hozzátenni, hogy hallottam már csajt azon problémázni, hogy hát hogy tudom úgy majd fuvarozni a feleséget-gyereket ha nincs kocsim és nem is akarok... hát mivel gyereket sem akarok, ez utóbbi ugye eleve kiesik :)

2017. máj. 7. 23:00
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

A nagy síkh..lye felfogásod a hátrány.

Páromnak se lakása, se autója, egyszerű árufeltöltő egy boltban, 33 éves és már 4 éve együtt vagyunk nagyon boldogan. Még mind a ketten a szülői házban lakunk.

Szóval, erről csak ennyit.

Miért kell minden nőt vagy ler..bnczoni, vagy felszínes pénzéhesnek titulálni?

Akkor nektek pasiknak meg állandóan csak d..gásra kell a nő? Hisz úgyis csak a f..rkatokkal gondolkodtok.

Ennyi a sz..r általánosításokról!

2017. máj. 7. 23:06
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem JAWA motorom van, öreganyám jóvoltából VISZKÁSZ matricákkal.
2017. máj. 7. 23:10
 5/15 anonim ***** válasza:
Még biciklim sincs. Ellenben van buszberletem vagy ha ardol van szo, akkor hivok taxit. Vegyen maganak kocsit a csaj, ha annyira akar. Nem mondanam hogy gondom lenne a nőkkel...
2017. máj. 7. 23:42
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem 25 évesen még biciklim sem volt, viszont (egymás után) két gyönyörű, értelmes barátnőm igen.
2017. máj. 7. 23:46
 7/15 anonim ***** válasza:
Jó, ha van autója, de ha nincs az sem baj. Soha nem érdekelt ez ismerkedés közben.
2017. máj. 7. 23:52
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem édes mindegy. A férjemnek se 21 évesen ( amikor összejött velem), se 25 évesen, se most 28 évesen sincs kocsija. Sosem volt. Jogsija sem. Nem is akar, ahogy én sem. Nekünk nem derogàl a tömegközlekedés. Ha terveznénk gyereket akkor sem kellene kocsi. Egy csomó ember hasznàlja a gyerekével a buszt, metrót, villamost, egyik sem pusztul bele. Életemben egyszer jàrtam olyan sràccal akinek volt kocsija ( vmi terepjàró) . Az egyik legrövidebb kapcsolatom volt. Hamar otthagytam. Számomra teljesen lényegtelen az autó megléte . Nem érzem létszükségletnek.
2017. máj. 7. 23:56
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem érdekel, ha nincs autója, de a bicikliseket utálom. Soha nem csilingel rám egyik se, csak megjelennek a semmiből.
2017. máj. 8. 00:18
 10/15 Krukutyán Levente ***** válasza:
Így van barátom. Szerezz egy triciklit és azzal csapass a randira. Hullik majd a bugyi a kéj gejzírtől meglátod vala.
2017. máj. 8. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!