Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogászok! Ismerkedésnél nektek hátrány\kizáró ok, ha a srác vagy lány, akivel találkoznátok, orvosira jár (t)?
A párom ELTE jogász végzettséggel a közigazgatásban vezető beosztásban dolgozik, én pedig középfokú (+ emelt szintű)végzettséggel ugyanott, alkalmazottként.
Ma már nem a főnököm, de 9 éve remekül működik a kapcsolatunk.
Van köztünk műveltségi különbség, biztos, de a munkámat mindig elismerte, sőt, képzeld, még büszke is rám.
Ha ez a kérdés annyira foglalkoztat még véletlenül se ismerkedj "rangon alulival"!
Jó hagyjuk már ezeket az idióta kamukérdéseket, vidéki orvosi szapulást... Mégis milyen műveltségi különbség lenne egy orvos és egy jogász között, már ne is haragudj? Persze, egy jogász jobban ért a joghoz, és itt ki is fújt. A zenéhez, irodalomhoz, akármihez mindkettő annyira ért, amennyire képzi magát, olyan a jogon se tanítanak.
Idióta provokátor.
Mi van?! XDXD
Mindkettő más dolgokban művelt, ennyi.
Ha nem a jogról akarsz 7/24 beszélni a pároddal, akkor nem kellene, hogy problémát okozzon.
Az orvos ugyan nem vágja kívülről mit tudom én a számviteli törvényt, de egy jogász ugyanúgy nem tud meggyógyítani egy beteget. Sőt, mindenkitől lehet olyat kérdezni, amit nem tud.
Én például közgazdásznak tanulok, a barátom pedig villamosmérnöknek. Csak részben értjük meg a másikat, ha a szakmájáról kezd el beszélni, de ettől még nem nézzük le egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!