Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha egy kedves srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy kedves srác bepróbálkozik, akkor mit tennétek?

Figyelt kérdés

Idén nyáron megismertem egy nagyon kedves és visszafogott fiút. Megpróbált ismerkedni, randizni stb., viszont én nem igazán engedtem közelebb magamhoz. Akkoriban jóval félénkebb voltam és barátkozásnál nem kívántam semmi többet. Összejöttem egy bunkó alkoholistával, akivel fogjuk rá, hogy mindent először éltem át. Mikor ennek a kedves srácnak bejelentettük, hogy járunk, szegényt nagyon megviselte a dolog. Próbálta eltitkolni, amiért szomorú voltam, mert gyakorlatilag összetörtem a szívét. December elején újra elkezdtünk beszélgetni és örülünk egymásnak. Huszonötödikén pedig kimondta, hogy mit érez és érzett is irántam. Az első barátom viszonylag leszoktatott a félénkségről. November felében szakítottunk és úgy érzem, ez a fiú sokkal rendesebb nála. Nem tudom mi legyen. Tavasszal, illetve nyáron összejöjjek vele? A beszélgetéseink alapján nagyon helyes és talán ő volna az igazi, ha adnék neki teret a kibontakozásra. Eleinte nem tetszett, mert nagyrészt a külső értékeket figyeltem és értékeltem az emberekben. Miután rádöbbentem arra, hogy egy kicsit „csúnyább” ember is lehet jószívű, valamilyen oknál fogva elkezdtem érdeklődni iránta. Ez normális? Még olyat is mondott, hogy számára a boldogságom fontosabb volt a sajátjánál. Viszonozzam az érzelmeit? Köszönöm a válaszokat!

18/L

2016. dec. 29. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

Megengedem, hogy közeledj hozzá. És egye fene, most az egyszer várnod sem kell tavaszig/nyárig.

30/f

2016. dec. 29. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nagyon cukik az ilyen fiúk. Nekem tetszene ha egy ilyen srác udvarolna nekem. Az érzelemviszonzás szerintem nem egy erőltethető dolog. Ne túlozd el az életed. Ha tetszik és úgy érzed, hogy megéri akkor legyél együtt vele, ha nem akkor hagyjad.

18/L

2016. dec. 29. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem fogsz tudni beleszeretni, mert nem néz ki jól, ráadásul még rendes is. Jobb, ha nem erőlteted, mert csak még jobban összetöröd a szívét.
2016. dec. 29. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
40%
" Miután rádöbbentem arra, hogy egy kicsit „csúnyább” ember is lehet jószívű" Ez mi a ...-om ez a mondat? :) Eddig azt hitted,hogy aki csúnya, az csak gonosz lehet? :) Istenem, segíts meg!
2016. dec. 29. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
45%
Másik meg, lehet, hogy a srác helyében lenne bennem annyi tartás,hogy küldenélek a búsba. Mi az már, hogy eddig próbált közeledni hozzád, te inkább összejöttél az alkesz bunkóval, gondolom csak azért, mert jól nézett ki, azoknak meg mindent elnéztek, mint ahogy most is kiderült ugye, de most végkép nem.bírtad már mellette, aztán most mennél a rendes, visszafogott, csúnyább sráchoz. Akkor kellett volna esélyt adni neki!
2016. dec. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!