Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt egy srác akivel jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy srác akivel jól alakult minden majd össze vesztünk, es nem ír . Hogy írjak rá, hogy kiderítsem miert van ez?

Figyelt kérdés
Tehat. 1.5hete megismerkedtem egy sraccal, nagyon tetszettünk egymásnak és jol el voltunk egymással , de eleg ideges természetű es össze vesztünk. Majd másnap írtunk pár szót, en írtam utoljára es nem válaszol nem keres , pedig napi 3x is felhívott korábban. Állandóan ra gondolok hogy miert van ez , mit gondol stb de nem merek rairni mert felek hogy nyomulasnak veszi vagy leolt valamivel, de nagyon szeretném tudni miert távolodtunk el mikor úgy oda voltunk egymásért hiába 1.5het ezt érezni lehet. Mi az a szöveg amivel ráírhatnék?
2016. dec. 11. 23:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Miert kell neked egy idegbeteg, aki veled is ilyen mar most?
2016. dec. 11. 23:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát igazából van egy nagyon imádnivaló oldala , igaz ritkán mutatja , de en meg akarom öt fejteni, állandóan ra gondolok hogy miert nem beszélünk mar:/
2016. dec. 12. 00:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki,hogy mi ütött belé. Jobbat nem tudok.
2016. dec. 12. 00:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak ezt meg akarom fogalmazni, h hogy írjak ra mert nincs ötletem rövid es tömör akarok lenni ne higyje hogy engem kicsit megvisel ez hogy igy hirtelen nem beszélünk
2016. dec. 12. 00:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a részleteket, de én szerintem egy egészen egyszerű és tényleg tömör verzióval próbálkoznék.

"Szia. Emlékszel rám?"

Nyilván emlékszik, és tudja, hogy tudod, hogy emlékszik. Én úgy érzem, hogy ez kellően "kevés", de érezhető belőle, hogy megbékélési szándékkal érkezett.

2016. dec. 12. 01:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, tipikus aldozattipus vagy...

Ez a kapcsolatkezdemeny mar eleve magaban hordozza, hogy ha netan ossze is jottok, akkor par honap mulva meg itt fogsz nyuszogni, hogy "jajj megalaz, jajj, semmibe vesz, jajj megver, de en ugy szeretem mert aranyos is tud lenni, mit tegyek"...

En felvennem a nyulcipot es menekulnek. Masfel het az meg semmi, ha mar ekkor kimutatja a foga feherjet, annak ket oka lehet :

- o nem akar toled semmit es igy akar lerazni

- akar toled valamit, de o akar erzelmileg dominans lenni, es uralkodni feletted, ami elorevetiti egy esetleges kesobbi kapcsolat milyenseget.

Szerintem gondolkozz...

2016. dec. 12. 03:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a játékkal csakis téged akar uralni. :(

Ez van. Semmit ne írj neki, sőt tiltsd. Ha hívna, nyomd ki a telót.

2016. dec. 12. 06:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazatok volt tényleg uralkodni akart es h behodoljak. Viszont engem csak a kíváncsiság hajtott nem az hogy áldozat lennék:)
2016. dec. 15. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!