Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy srác akivel jól alakult minden majd össze vesztünk, es nem ír . Hogy írjak rá, hogy kiderítsem miert van ez?
Nem ismerem a részleteket, de én szerintem egy egészen egyszerű és tényleg tömör verzióval próbálkoznék.
"Szia. Emlékszel rám?"
Nyilván emlékszik, és tudja, hogy tudod, hogy emlékszik. Én úgy érzem, hogy ez kellően "kevés", de érezhető belőle, hogy megbékélési szándékkal érkezett.
Kerdezo, tipikus aldozattipus vagy...
Ez a kapcsolatkezdemeny mar eleve magaban hordozza, hogy ha netan ossze is jottok, akkor par honap mulva meg itt fogsz nyuszogni, hogy "jajj megalaz, jajj, semmibe vesz, jajj megver, de en ugy szeretem mert aranyos is tud lenni, mit tegyek"...
En felvennem a nyulcipot es menekulnek. Masfel het az meg semmi, ha mar ekkor kimutatja a foga feherjet, annak ket oka lehet :
- o nem akar toled semmit es igy akar lerazni
- akar toled valamit, de o akar erzelmileg dominans lenni, es uralkodni feletted, ami elorevetiti egy esetleges kesobbi kapcsolat milyenseget.
Szerintem gondolkozz...
Ezzel a játékkal csakis téged akar uralni. :(
Ez van. Semmit ne írj neki, sőt tiltsd. Ha hívna, nyomd ki a telót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!