Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ha egy srác bepróbálko...

Lányok! Ha egy srác bepróbálkozik nálatok, és nem jön be ezért elutasítjátok akkor utána hogyan viszonyultok hozzá?

Figyelt kérdés

#fiú #lány #szerelemet vallás
2013. aug. 30. 03:46
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
hát nem tudom... utána már nem nagyon beszélgetnék vele szívesen, sőt még a találkozás is kínos lenne, mert na... szerintem érted. nem szívesen utasítok el senkit, de ha nagyon nem jön be, nincs mit tenni.
2013. aug. 30. 03:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha eddig jóban voltunk, akkor ugyanúgy, ha ez csak úgy jött, akkor nem foglalkoznék vele.
2013. aug. 30. 03:53
 3/7 anonim ***** válasza:

hát mindenképpen kínos. én személy szerint biztos továbbra is kedves lennék vele, nem csak azért mert sajnálnám, hanem mert nem lennék képes senkit sem így megbántani.

szerintem nem szép dolog csúnyán viselkedni olyas valakivel aki őszinte hozzád és kinyílvánítja a tetszését.

2013. aug. 30. 04:07
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Attól függ, hogyan történt a bepróbálkozás, hogyan fogadta az elutasítást, és milyen volt előtte a kapcsolatunk.
2013. aug. 30. 04:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Utána ő fog elkerülni.
2013. aug. 30. 08:13
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Én addig nem kezdeményezek nála beszélgetést, amíg látom, hogy őt ez zavarja. Köszönök, meg kedves vagyok, de nyilván nem fogok körülötte ugrálni. Ha szeretne barátkozni, az nincs ellenemre, de akkor kezdeményezzen ő, mert én nem akarok alkalmatlankodni azok után, hogy elutasítottam.
2013. aug. 30. 08:37
 7/7 B25 ***** válasza:
Nos általában tartom vele a kapcsolatot, ha neki sem kellemetlen. Egész jól el tudunk beszélgetni és nem érezzük magunkat kellemetlenül egymás társaságában.
2013. aug. 30. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!