Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogászok! Ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogászok! Ismerkedésnél nektek hátrány\kizáró ok, ha a srác vagy lány, akivel találkoznátok, orvosira jár (t)?

Figyelt kérdés
Nyilván nem olyan tanult és képzett, mint ti. Sok kapcsolatban a műveltségi különbség válókérdés és fontos, hogy intellektuális legyen a párjuk is. Vagy titeket ez mennyire zavar(na)?

2017. jan. 3. 10:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%
Igen, az orvosok nem a humán műveltségükről híresek, míg egy jogásznál ez már a felvételinél alap (történelem).
2017. jan. 3. 13:06
 12/17 Költőnő? ***** válasza:
Mitől és miben lenne műveltebb? Van erre vmi instant felmérés hiteles adatokkal? Xd
2017. jan. 3. 13:18
 13/17 anonim ***** válasza:
A'priori tételekhez nem szükséges semmilyen felmérés vagy statisztika. :D
2017. jan. 3. 14:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatban fontos az intelligencia, de nem hinném,hogy ez lenne a vezérfonal ami alapján el kellene indulni egy párválasztásban.

Az ELTE-n végzettek ( a jogászok főleg) - tisztelet a kivételnek- felsőbbrendűeknek gondolják magukat.

Több ismerősöm van aki ott végzett, nagyrészük még mindig a párkeresés útvesztőit járja.

Biztos azért, mert nem találta még meg azt a társat aki hasonlóan magas intelligenciával rendelkezik....

A munkában lehet sikereket elérni ELTE jogi diplomával, de a magánéletben ez kevés.

2017. jan. 3. 14:49
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
Én ELTE jogra járok, de semmivel nem érzem magam műveltebbnek másnál. Joggal kapcsolatos dolgokról többet tudok, mint aki más szakra jár, viszont én pedig azon a területen nem vagyok járatos. Ezzel az érveléssel aki történelemre jár az már nagyon művelt, mert sok történelmi tényt ismer? Ez a kérdés provokáció, semmi más.
2017. jan. 4. 12:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez mekkora kamu kérdés!!! Kérdező, szerintem szándékosan provokálsz! Ha tényleg orvos lennél, akkor tudhatnád, hogy a jogászok többnyire vagy jogászokkal vagy orvosokkal kötnek házasságot. Nekem sok kollégám van, akinek a férje/felesége orvos, és pont azért is találnak egymásra az ilyen végzettségű emberek, mert hasonlóan műveltek, szellemileg nyitottak.

(Én speciel szingli vagyok, de én is vonzódok jogászként orvosokhoz.)

29/nő

2017. febr. 22. 20:45
 17/17 anonim ***** válasza:

úgy állítod be a kérdést, mintha az, hogy valaki megfordul az orvosin (bár mint ahogy írod, nem sok sikerrel), egyenesen csökkentené a műveltséget. ez is ugyanolyan hülyeség, mint a jogászokat műveltnek beállítani.

hagyományosan műveltség alatt a politikai-gazdasági tájékozottságot értjük, a képben levést a tudományos felfedezésekkel, és az irodalmi-történelmi-művészettörténeti vagy zeneelméleti jártasságot. esetleg a helyesírást és a választékosságot.

2017. febr. 22. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!