Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális, ha a srác elvárja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a srác elvárja, hogy a lány keresse őt?

Figyelt kérdés

Előző barátom így volt vele, kb. én jártam hozzá udvarolni... Most megismertem egy srácot, mondta, hogy elvárja, hogy a lány keresse őt. Itt gyakori kérdéseken is olvastam egyik nap egy kérdést, egy fiú írta ki, ő is elvárja ezt.

Ez manapság normális?? A fiúk nem is udvarolnak már?

2016. okt. 2. 13:50
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és: lányok, ti mit szóltok ehhez?
2016. okt. 2. 13:53
 2/10 anonim ***** válasza:
68%

Ha egy fiú igazán akar egy lányt, ő fog udvarolni.

Ha a nőnek kell udvarolni, ott már baj van.

Tapasztalatból írom. Nő vagyok.

2016. okt. 2. 13:55
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

En regimodi vagyok. A ferfi kezdemenyez,utana mindkettonknek kell keresni a masikat.

Manapsag megesett tobbszor is,hogy a pasi mondta,hogy keress meg te,majd irj te. De igy kezdetnek. Hat nem,bocsi. :)

2016. okt. 2. 13:55
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
a hangsúly az Is keresse. ne csak egyoldalú legyen az egész. Férfi teper, a nő meg beleül a készbe és csak számonkér meg kritizál.
2016. okt. 2. 13:56
 5/10 anonim ***** válasza:
71%

nem veszed észre, hogy cseberből-vederbe estél? ugyanazt a fajta srácot fogtad újra ki.

szerintem itt neked kéne változni belülről, tudom furcsán hangzik, de legbelül szerintem vonzod az ilyen anyámasszony katonája srácokat

egy ember semmit sem várhat el a másiktól, legfeljebb szeretne!

a két szó között oltári nagy különbség van!

mind a két fél keresse egymást, nemcsak az egyik!

2016. okt. 2. 13:59
 6/10 anonim ***** válasza:
11%
Minek udvarolni? 20ból 18 elutasítás akkor legyen annyi bőr a képeteken, hogy ti jöttök! Hiszitek, ha nem mindent meg lehet unni. A pofára eséshez pedig nem kell sok.
2016. okt. 2. 14:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Bolondok! Excalibur szol hozzátok: A fiu és a lány is kezdeményezhet nem kell várni senkire és semmire. Ha valami elindult akkor a fiu IS keresse a lányt és a lány IS keresse a fiut. Ne legyen egyik részről se passzivitás meg majd úgy is keresni fog rész mert ez így nem helyes. A fiú udvaroljon a lány csábítson megfelelő arányban.
2016. okt. 2. 14:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Melyik szó a hangsúlyos a mondatban? A "lány" vagy a "keresse"? Ettől függ, hogy normális-e.
2016. okt. 2. 15:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"Ez manapság normális?? "

Igen.

Miért ne lenne normális az, hogy a férfi is elvárja a kölcsönösséget, és azt, hogy egyenlő félként viszonyuljanak hozzá az ismerkedés közben?

---

"A fiúk nem is udvarolnak már?"

Dehogynem, de az udvarlás régen se azt jelentette, hogy a férfi egyoldalúan körbeugrálja a nőt, mint egy vásári majom. A net előtt pl. leveleztek az emberek - tehát az egyik ember írt, majd a másik. A nő ugyanúgy írt a férfinek.

De ezen kívül is: bár voltak nemi szerepek, de ettől még a nők ugyanúgy kivették a részüket az ismerkedésből, és ugyanúgy egyértelműen biztosították a férfit, hogy komolyan veszik a közeledésüket, arról meg főleg, ha nem csak komolyan, de jó néven is - max akkoriban még más volt ennek a KÖLCSÖNÖSEN EGYÉRTELMŰ közlési módja.

De azt akkoriban se tűrte el sok férfi, hogy ha nem éreztették vele azt, hogy komolyan veszik.

Márpedig ha egy nő a netkorszakban egy emailt nem képes magától írni a férfinak, annak nagyon nem az az üzenete, hogy itt a férfi komolyan lenne véve.

A másik dolog, hogy ma már más korszakban élünk, mint a lányregények korszaka, a nők egyenrangúak lettek, viszont ennek megfelelően az elvárások is nőttek feléjük, amit teljesíteniük kell ahhoz, hogy a férfi érdemesnek találja őket udvarlásra.

Ma már a legtöbb férfinak nem elég, hogy egy lány csinos meg aranyos. Az is kell, hogy egyenrangú társként tudjon tekinteni rá. Ennek az eldöntéséhez viszont idő és KÉTIRÁNYÚ ismerkedés szükséges.

Ezért nagyon sok férfi, aki komoly párkapcsolatot keres, az nem udvarolni próbál először, hanem egyenrangú félként ismerkedni, hogy el tudja dönteni, hogy te vagy-e a megfelelő jelölt. És ha erről meg tudod őt győzni, akkor kezd el udvarolni, mert akkor már tudja, hogy tényleg meg akar téged szerezni.

De addig mire föl tenné, amíg még azt se tudja, hogy tényleg te kellesz neki?

2016. okt. 2. 16:32
 10/10 A felhasználó ***** válasza:
Igen.
2016. okt. 2. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!