Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez létezhet? Esetleg megoldható valahogy még?
Kérdező. Nem azért nem tudtatok két hónapig találkozni, mert "nem ért rá", hanem mert nem akart veled találkozni. Az írásos beszélgetések alapján nem győzted meg arról, hogy lenne értelme, hogy olyan sokkal érettebb lennél a korodnál (bár nyilván minden 18 éves azt hiszi magáról, hogy ő különleges kis hópihe a kérdésben, de ezt most mellőzzük). Nyilván nem lehetetlen, ha a személyes találkozón felérsz a magad elképzeléseihez és ténylegesen felnőtt, érett viselkedést/gondolkodást/hozzáállást mutatsz (ami nem erőltetett, sőt, őszinte), akkor még meggondolhatja magát, de ha két hónap alatt nem tudtad lázba hozni, akkor nem fűznék hozzá nagy reményeket.
Nekem is volt 19 évesen 16 éves "pasim". Életem legrosszabb két hete volt, pedig nem sokkal azelőtt szakítottam életem első nagy szerelmével, szóval ennek van súlya. Most, hogy én már az egyetem végét taposom, dolgozom, külön élek a szülőktől, megtapasztalom milyen a felnőtt élet és milyen szabadnak lenni, egész biztosan nem adnék esélyt egy 18 éves fiúnak. TELJESEN más az életünk, valóban nagyon különlegesnek kell lennie, hogy 18 évesen érdekelni tudjon. Én már családot tervezek, férhez menni, összeköltözni, ilyesmi, egy frissen érettségizettől ezt nem igazán várhatom el viszont. És ez a múlt évben sem volt másképp.
23/N
A választ Te magad írtad le:
,,De ő már az elején leszögezte 2 napja hogy nem akar többet barátságnál"
Nincs miről beszélni.
Max megkérdezheted miért nem szeretne többet a korod miatt, vagy mert szimplán nem akar kapcsolatot vagy más okból. Ezt mi nem tudjuk neked megmondani csak ő, ha őszinte.
"mi nem tudjuk neked megmondani csak ő, ha őszinte."
mi nem tudjuk neked megmondani csak ő szinte, ha őszinte. :-))
Viccet félretéve, komolyan mondj le róla. Nem szül jó vért, ha a csaj idősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!