Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megoldható valahogy anonim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megoldható valahogy anonim "hogy nézek ki" próbálkozás?

Figyelt kérdés

Sokszor látni az oldalon, hogy emberek kirakják a képüket, érdeklődve, hogy mások szerint hogy néznek ki.

Néha engem is elfog a kísértés, de...

1. Az oldalon több ismerősöm van.

2. Már ismerőstől is láttam ilyen kérdést, és bár gonosz dolog, de én is jót nevettem rajta.

3. Ha csak privátban megy a kép, akkor sem tudhatom, ki van az üzenet túloldalán.

4. Ha előzőleg mindenkitől személyi igazolvány másolatot kérek, hogy tutira ne legyen ismerős, akkor senki sem fog részt venni a dologban.

5. Ha mégis, akkor is küldheti bárkiét, lehet hamisítvány stb.

6. Amúgy is kellemetlen gondolat, hogy kiküldjek a vak világba képet, amit aztán ki tudja, kicsoda és mire használ fel.

Ekkora "paranoia" esetén veszett fejsze nyele? Hogy lehet egy képről kideríteni, hogy jó vagy sem?

1. Barátok/rokonok elfogultak.

2. Képszavazós oldalak kihaltak és/vagy kamuk.

3. Utcán random embereket leszólítani és kikérni a véleményüket abszurd lenne. Tán le is csukatnának, mert azt hinnék, dilis vagyok.

Kifogytam az ötletekből.

2013. júl. 5. 19:17
1 2
 1/14 Akszidentális Errőr ***** válasza:
Amíg az arcod szerepel a képen, addig bizony nem.
2013. júl. 5. 19:19
 2/14 anonim ***** válasza:
Itt már csak egy lehetőség maradt: Nem küldesz magadról senkinek se képet. Vagy, ha már valaki kitett magáról/ küldött magáról véleményt kérve, "viszonzásképp" küldesz magadról, hogy mi a véleménye rólad.
2013. júl. 5. 19:20
 3/14 A kérdező kommentje:

Jelen pillanatban anonimitás alatt azt értem, hogy semmi ismerősöm nem szerez tudomást arról, hogy ilyen eszközökhöz folyamodom, hiszen jogosan aggódom, hogy körbe röhögnek, hiszen mint fentebb említettem, számomra is vicces, ha ismerőstől ilyet látok. Mondjuk én nem mesélem el fűnek-fának, de ők megtehetik.

Közben jönnek privát üzenetek is. Nem lány vagyok, tehát ilyesmivel kár próbálkozni. Eleve nem is logikus feltételezés, mert a lányok javarészt tisztában vannak az adottságaikkal. Ha megfigyeljük, az ilyen kérdések zömét fiúk írják, ez sem kivétel.

2013. júl. 5. 19:22
 4/14 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg,hogy "ismerlek" és aki nemmel válaszol,arra írj rá XD
2013. júl. 5. 19:34
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Ezen már én is gondolkodtam, de most te adtad meg a legkézenfekvőbb lehetőséget. Bizony, az lenne a legegyszerűbb, hogy random emberekhez odamegyünk az utcán, vagy esetleg nme mi, hanem valami barátot megkérünk, hogy a mi képünkkel menjen... szerintem ez így nem gáz. Na, kösz az ötletet. :D
 6/14 anonim ***** válasza:

pfff...kérd meg h linkelje be a facebook adatlapját és elküldi az illető te megnézed h ismered-e vagy sem,és ennek alapján küldesz neki képet

de csak egy tipp

7/14 anonim ***** válasza:
Eddig egyetlen egy embernek küldtem el a képemet... az egyik kérdés alatt győzködött nagyon :D hát mázlim volt, hogy nem ismert :D
2013. júl. 5. 19:37
 8/14 A kérdező kommentje:

19:34 / 2:

Szerintem a legkézenfekvőbb a szavazós weboldal lenne, ami lehetőleg külföldi, és nagyon sokat használják. Pár éve ezek még működtek is, csak úgy tűnik, mára kihaltak. A legismertebb meg már csak facebookos bejelentkezéssel működik, és a fene se ad meg ilyen oldalnak minden személyes adatot, amit kérnek.

19:34 / 3:

Ez dettó ugyanaz, mint a személyi igazolványos dolog. Te elküldenéd random idegennek az adatlapod? Mi van, ha azért írtam ki a kérdést, hogy facebook adatlapokat gyűjtsek, hogy aztán indítsam a spam hullámot? (Egyébként nem, de lehetne.) manapság amúgy is egyre ritkábbak a nyilvános profilok, tehát az illetőnek rögtön ismerőssé is kéne avatnia ahhoz, hogy lássak belőle valamit.

19:37:

A magam részéről ilyen mázlit nem vállalok be, mert pl. 3 közvetlen családtagom is szeret itt mászkálni. Talán épp te vagy az egyik, nem lehet tudni.

2013. júl. 5. 19:41
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha beszélsz angolul, akkor ezt a két linket tudom ajánlani: (ugyanaz az oldal, de két "rovat", kb. mint itt a témakörök)

[link]

[link]

A posztoláshoz regisztrálnod kell.

2013. júl. 5. 19:45
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha ennyire tartasz ettől, akkor egyszerűbb nem is belevágni :) Majd a személyes ismerkedéseknél levonod a következtetést.

Amúgy a családból csak én lógok itt :D

2013. júl. 5. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!