Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megoldható valahogy anonim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megoldható valahogy anonim "hogy nézek ki" próbálkozás?

Figyelt kérdés

Sokszor látni az oldalon, hogy emberek kirakják a képüket, érdeklődve, hogy mások szerint hogy néznek ki.

Néha engem is elfog a kísértés, de...

1. Az oldalon több ismerősöm van.

2. Már ismerőstől is láttam ilyen kérdést, és bár gonosz dolog, de én is jót nevettem rajta.

3. Ha csak privátban megy a kép, akkor sem tudhatom, ki van az üzenet túloldalán.

4. Ha előzőleg mindenkitől személyi igazolvány másolatot kérek, hogy tutira ne legyen ismerős, akkor senki sem fog részt venni a dologban.

5. Ha mégis, akkor is küldheti bárkiét, lehet hamisítvány stb.

6. Amúgy is kellemetlen gondolat, hogy kiküldjek a vak világba képet, amit aztán ki tudja, kicsoda és mire használ fel.

Ekkora "paranoia" esetén veszett fejsze nyele? Hogy lehet egy képről kideríteni, hogy jó vagy sem?

1. Barátok/rokonok elfogultak.

2. Képszavazós oldalak kihaltak és/vagy kamuk.

3. Utcán random embereket leszólítani és kikérni a véleményüket abszurd lenne. Tán le is csukatnának, mert azt hinnék, dilis vagyok.

Kifogytam az ötletekből.

2013. júl. 5. 19:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az a baj, ha nem vágok bele, akkor holtponton vagyok. Olyan szinten már belevágtam, hogy kipróbáltam egy-két ilyen szavazós oldalt, de napokon keresztül fent tartózkodva sem kaptam egyetlen szavazatot sem. Illetve igen, botoktól, akik arra biztattak, hogy fizessek elő... Pár nap után viszont kitakarítottam magam az oldalakról az említett "anonimitás" jegyében. Nem akarok még 10 év múlva is ott keringeni.

A holtpontos rész azon alapul, hogy ki akarom próbálni a netes társkeresőket, és egyrészt jó lenne tudni, hogy pozitív fogadtatásra számítsak, vagy virtuális fejen hányásokra, másrészt meg a meglévő készletből nyilván az előnyösebb képeket rakná fel az ember.

Most ne menjünk bele a személyesen kell ismerkedni témába, ha lehet, mert nem kapcsolódik a kérdéshez. Az is csak lazán, amit fentebb leírtam, az érthetőség kedvéért.

Továbbra is keressük a választ, megoldást. A reddit egy megfontolandó ötlet, és köszönöm. Bármi egyéb ötletet, nem csak webcímek formájában örömmel vennék.

2013. júl. 5. 19:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű. Írják le a várost ahol laknak, esetleg a keresztnevüket. Így nincs értelme hazudni, mert ők sem tudják, hogy te hol laksz.
2013. júl. 16. 23:11
 13/14 anonim válasza:
Szia :) Használd a chatroulette.com oldalt, minimális angol tudás kell hozzá. Ha nem ismered, akkor néz utána pl. a wikipédián. Ott dícsérni fognak, főleg ha webcamerát használsz. Ha nem mondanak semmit, vagy csúnyának tartanak akkor valószínűleg az is vagy. Remélem segítettem.
2013. aug. 8. 16:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi. Régi a kérdés, már nem aktuális.
2013. aug. 8. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!