Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párod és közted mennyi a korkülönbség? Ki az idősebb?
Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 16:09
21/35 anonim válasza:
#17 szerintem senki nem korkülönbség alapján választ párt, csak annyira megfogja őket a másik, hogy eltekintenek a korkülönbségtől. Esetemben legalábbis így volt. Volt 13 évvel idősebb párom, mert annyira megfogott. De rajta kívül egy olyan 13 évvel idősebb férfival sem találkoztam, akire úgy tudtam volna tekinteni... remélem érthető voltam.
22/35 anonim válasza:
Amúgy azért bírom ezt az oldalt, mert ha valaki azt írja, 10en akárhány év a korkülönbség, már egyből lehurrogják...de ha valaki háttértörténettel írja, hogy "19 éves vagyok, beleszerettem egy 33 éves pasiba, félek hogy a szüleim ellenezni fogják" akkor az a válasz, hogy "a szuleidnek akarsz megfelelni, vagy boldog akarsz lenni?", "Jajj az a mai világban már nem olyan nagy, ha tényleg szeretitek egymást, próbáljátok meg!", "Felnőtt emberek vagytok, azzal vagytok akivel akartok, hajrá!"😃
23/35 anonim válasza:
Huszonévesen még néhány év korkülönbség is megrázó tudott lenni, főleg ha nagyon eltérő volt az élethelyzet pl gimi-egyetem-munka, de ma már szemem sem rebben 20 éveken, ha nekik jó, miért ne.
24/35 anonim válasza:
Ezt én se értem, levan pontozva akinek 10en plusz évvel idősebb a párja.
Nekem is volt 13 évvel idősebb, én voltam 20.
Volt párom 6 évvel volt idősebb (🕊️).
Jelenlegi párom meg 4 évvel idősebb.
N 30
25/35 anonim válasza:
Nekem is 15 év úgy van, hogy egészségügyben dolgozunk, mind2en akartuk az eljegyzést, lett is, legközelebbi cél a házasság, mindketten szeretnénk gyereket. Jól érezzük magunkat együtt szabadnapokon, egy műszakban dolgozunk, csak külön részlegen, közösen csináljuk az otthoni munkát, és ugyanolyan fáradtak is vagyunk a 24 óráktól, hogy többre értékeljük a nyugis, filmezős otthoni estéket. Sokan elsőre azt gondolják itt, hogy megfoszt buliktól meg mittudomén mit gondolnak...pedig ha nem vele lennék sem igazán vágynék bulizni a mozgalmas napok után...😃 Nekünk ilyen az élet, és az övé pont passzol az enyémhez.
26/35 anonim válasza:
A párom fiatalabb 11 évvel. Én 36 vagyok. N
27/35 anonim válasza:
Én 31 éves vagyok, a férjem 37. Először azt hittem, hogy sok a 6 év, de szinte fel sem tűnik.
28/35 anonim válasza:
47 éves férfi vagyok, a párom 41. Jövőre lesz a 20. évfordulónk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!