Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-on éves férfiként mit tennél ha belédszeretne egy idősebb nő?
Megismerkedtem és összejöttem egy jóval idősebb nővel. 5 hónapja vagyunk együtt. Az én részemről a szex dominál a kapcsolatban, de nincs lefektetve konkrétan, hogy szexkapcsolatban vagyunk. Rajta észrevettem, hogy egyre jobban kötődik hozzám,olyanokat mondd, hogy milyen jól érzi magát velem, molyen sokat gondol rám és azt is mondta már hogy szeret. Újabban be akar mutatni a szüleinek.
Én viszont nem akarok tőle semmi komolyat, nem akarom felvállani a családom előtt, semmi.
Szakítanom kéne vele, de nem akarom megsérteni, nem mondhatom neki,hogy "bocsi, de csak szexre kellettél". Ez a legrosszabb dolog amit mondani lehet egy nőnek, pláne egy szerelmes nőnek. Ráadásul én kezdeményeztem, én udvarolgattam neki, mégha nem is voltam őszinte a szándékaimat illetően.
Hogy jöhetnék ki ebből a helyzetből a legjobban és úgy hogy ő is a legkevésbé sérüljön?
27/F
Őszinteség, hosszú távon nem káros. Ha húzod ezt az egészet csak jobban belemerül.
Most kell határt szabni hogy ő elkezett ennek teret engedni.
Pont h most van itt az idő, te észrevetted hogy neki ez több. Simán mondhatod h szülői bemutatás már egy magasabb szint, amire te nem állsz készen és nem is fogsz, nem akarod elmélyíteni.
Igaz h sírni fog, előtted, de a világosan elmondott határokat és szakítást betartani könnyebb, a lélek sem sérül ha tudja hányadán álltok.
A vetítés, két értelmű helyzetek kikészítik. Igaz akkor a sírását nem látod, mert akkor lesz kiborulva ha nem együtt vagytok.
Szóval ne légy gyáva és szakíts
Őszintén! Nem megbántani kell, csak elmondani, hogy te nem tudod viszonozni az érzéseit, és nem gondolkodsz vele komoly kapcsolatban. Ha nem beszéltétek meg a kapcsolatotok jellegét nem merül fel a hazugság, mindkettőtöknek lett volna lehetősége tisztázni.
Amúgy mit jelent a jóval idősebb? Ha benne felmerült a bemutatás, annyira nem lehet problémás a korkülönbség.
Ő 39 éves, decemberben már tölti a 40-et.
Nem tisztáztuk a kapcsolat jellegét, de ez az én hibám. Tudod, hogy megy ez. Tepertem, hogy lefektethessem, ő meg úgy értelmezte, hogy szerelemből teperek.
"Tudod, hogy megy ez."
Nem, nem tudja, mert jóérzésű ember akármennyi idős nem csap be másokat.
Ugyanolyan káros szokás mint amikor fiatal lányok-nők próbálgatják a szárnyaikat idősebb, vagy korukbeli férfiakat hitegetve.
Oké, nem kicsit hibáztál, lépj le gyakorlatilag azonnal, mert csak jobban belegabalyodsz ebbe a kapcsolatba. A legrosszabb, ha mellette maradsz és csak később dobbantasz.
Elegáns, de fájdalmas lenne hamut szórnod a fejedre, hogy már öt hónapja is a szexért tepertél. Én ezt a részt talán kihagynám, nem látom sok értelmét annak, hogy összetöröd a közös emlékeket.
Én most hagynám ott szegényt, mostani indokkal, pl gyereket szeretnél, de nem most. Vagy csak kihűlt az érzês. Vagy a kettő együtt. Énez utóbbit viselném legkönnyebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!