Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfival tartós párkapcsolat? 29 év korkülönbség.. többi lent
26 éves vagyok, ő 55.
Munkánkból adódóan ismertük meg egymást. Az első 1 évben nem volt semmi.. de pár hónapja elkezdtünk egymást másképp nézni.
Pár napja elmondta hogy hónapok óta kb belém zúgott, próbálta tagadni magában is eleinte, de nem ment. Végül a hétvégén bevallotta az érzéseit.
Bennem is felmerült korábban, hogy mi lenne ha.. de én nem mertem volna neki így elmondani, meg nem is gondoltam hogy bármi is kialakulhat.
Van olyan akinek van tapasztalata hasonló helyzetből adódóan, akár jó, akár rossz ???
"Pár napja elmondta hogy hónapok óta kb belém zúgott"
Csak elmondta az érzéseit, vagy már együtt is vagytok?
Te mit válaszoltál erre?
Még csak beszéltünk róla, még nem a párom.
Azt tudom hogy nagyon megosztó lenne az embereknek, ebben biztos vagyok
Brr, biztos nem. Addig kell elvágni, amíg nem szereted meg, mert utána már cseszheted. Inkább pszichológushoz menj, mert ez nagyon beteg, nagypapakorú bácsikához vonzódsz szexuálisan és lelkileg.
Ő is mehetne, de úgyse fog, legalább lánya korabeliekkel kezdene.. fujj
Se tartós, se semmilyen, ha meg is fordulna a fejemben, úgy menekülne a józan eszem a pszichiáterhez segítséget kérni, ahogy lehet:D
Aki azt mondja őrültség, indokot is mond hogy miért ?
Köztes info hogy mindkettőnknek korábbi kapcsolatból van már gyerkőc, bár ha úgy alakulna én vállalnék még egyet és ő is
Külsőre egy tizest lazán letagadhatna.
Van olyan 30as aki sokkal inkább tűnik 50+ nak
Kit érdekel, hogy néz ki? 55 éves! Ez nagypapa kor, és a nagypapaságot, sem az életkort nem kinézet alapján határozzák meg. Beteges ilyen sokat élt emberhez vonzódni, azért, mert öreg. Ennyi a szimpla, egyszerű oka.
Normális emberek nem vonzódnak idősekhez, és nem a megjelenésük miatt!
Köszönöm a válaszokat.
Aki azt mondja hogy durva és nem.
Szerintetek mi a tökéletes korkülönbség ? Hány év ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!