Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Idősebb férfival tartós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb férfival tartós párkapcsolat? 29 év korkülönbség.. többi lent

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, ő 55.

Munkánkból adódóan ismertük meg egymást. Az első 1 évben nem volt semmi.. de pár hónapja elkezdtünk egymást másképp nézni.

Pár napja elmondta hogy hónapok óta kb belém zúgott, próbálta tagadni magában is eleinte, de nem ment. Végül a hétvégén bevallotta az érzéseit.

Bennem is felmerült korábban, hogy mi lenne ha.. de én nem mertem volna neki így elmondani, meg nem is gondoltam hogy bármi is kialakulhat.

Van olyan akinek van tapasztalata hasonló helyzetből adódóan, akár jó, akár rossz ???

2022. aug. 15. 17:50
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
68%
Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy te is tuti rendben vagy magaddal. Ja nem, pont nem az.
2022. aug. 15. 21:32
 32/47 anonim ***** válasza:
90%

Kicsit nagy a különbség.

30/45-ről még hallottam, ami működött is.

Ez is működhet, bár sok probléma lehet vele.

Ja, kérdezd amúgy Kordáékat.

2022. aug. 15. 23:08
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

kordáéknál nincs közel 30 év korkülönbség.

klárika most lett 70 éves, a gyuribá meg 83 éves, vagyis 13 év a korkülönbség, nem 29!

2022. aug. 15. 23:11
 34/47 anonim ***** válasza:
50%

Akkor pedig van egy másik fickó, aki még nem volt 30, amikor elvett egy majdnem 80 éves nőt.

Polgármesteri engedéllyel.

De ő gerontofíliás.

2022. aug. 15. 23:15
 35/47 anonim ***** válasza:
10%
A kérdező egy aranyásó, nem az érzelmei hanem az érdekei vezetik. Csodálom hogy ez sokaknak nem esett le és a korkülönbségen rugóznak ami mellékes. Kérdező eldöntötte hogy meg kéne fogni a pénzes palit és a jövőjét be szeretné biztosítani egy gyerekkel csak jólesne hallania neki némi megerősítést hogy működőképes lehet az együttélés mert csak van még addig akár 20 év is mire végre elpatkol majd az öreg.
2022. aug. 16. 05:07
 36/47 A kérdező kommentje:

Jujj 35-ös, ez nagyon durva és csúnya, amiket írsz. Rendben van neked a lelked?.. te jó ég!

Nem kell senki pénze, egy valami kell, hogy boldog legyek!

Az egzisztenciánkat és életszínvonalunkat már rég megteremtettem. Ha neki nem lenne semmije és teszem azt beköltözne hozzánk, anélkül hogy bármit is hoz, akkor is bőven meglennénk az életben! :) (hála Isten jól keresek, eddig is magunkat tartottam el, ha valami miatt Ő nem tudna dolgozni vagy nem lenne keresete, akkor is fent tudnánk tartani magunkat az enyémből )

2022. aug. 16. 06:04
 37/47 anonim ***** válasza:
89%

Elég sok a 29 év, de ha neked tetszik, miért ne? Nem kell mindjárt életre szóló kapcsolatban gondolkodni. De hogy nagy korkülönbséget említsünk, Faludy György és Fanni, a felesége. Az nem 29 év volt, hanem azt hiszem, 65. Vagy Kodály Zoltánék. A hibát ott követted el, hogy kérdést írtál ki, és normális válaszokat vártál.

N

2022. aug. 16. 09:04
 38/47 anonim ***** válasza:
77%

Figyu, egy alap dolog :

Bárki bármit kérdez itt lesz rá ezer pro és ezer kontra válasz. Vagyis :

Senkire ne hallgass, tedd azt, amit és ahogy ma, mostanában érzel. Ha vonzódtok egymáshoz, akkor boldogok lesztek.

Meddig ? Ki tudja, te se, senki se. 1év, 11év ? De az legalább tutti boldogság.

Minél idősebb egy (kultúrált) pasi, annál simulékonyabb és szivélyesebben nyílt ember. A 20-on 30-asok meg megjátszós-kiakirályok, nagyszámban, lásd média.

Szóval sok boldogságot nektek, élvezzétek egymást, ameddig csak lehet. A külvilág meg le van sz..rva, nem mindegy ki mit mond ?

Aki pedig igazán elfogadó barát, az így is elfogad és kész.

2022. aug. 16. 09:24
 39/47 anonim ***** válasza:
83%
Volt ilyen kapcsolatom, és én azt mondom, bele se kezdj.
2022. aug. 16. 11:58
 40/47 anonim ***** válasza:
49%

39

mi történt nálatok, és hány év volt a korkülönbség?

2022. aug. 16. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!