Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Idősebb férfival tartós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb férfival tartós párkapcsolat? 29 év korkülönbség.. többi lent

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, ő 55.

Munkánkból adódóan ismertük meg egymást. Az első 1 évben nem volt semmi.. de pár hónapja elkezdtünk egymást másképp nézni.

Pár napja elmondta hogy hónapok óta kb belém zúgott, próbálta tagadni magában is eleinte, de nem ment. Végül a hétvégén bevallotta az érzéseit.

Bennem is felmerült korábban, hogy mi lenne ha.. de én nem mertem volna neki így elmondani, meg nem is gondoltam hogy bármi is kialakulhat.

Van olyan akinek van tapasztalata hasonló helyzetből adódóan, akár jó, akár rossz ???

2022. aug. 15. 17:50
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
76%
Apád lehetne, aki pár év múlva, lehet, hogy egy roskatag öregember lesz. Tök mindegy, hogy most letagadhat 10 évet, én is mondanék ilyen önigazoló ál tényt. Az, meg, hogy gyereket is szülnél neki, további hülyeség. Nincs anyád, vagy valaki normális ember a környezetedben, akivel megbeszélhetnéd és nem itt kérnél tanácsot ismeretlenektől? ----3. voltam.
2022. aug. 15. 18:08
 12/47 anonim ***** válasza:
72%

Voltam hasonló helyzetben apakomplexussal küzdő fiatalként. Még több is volt a korkülönbség. Annyi hátrányom volt, hogy én nem láttam az orromig se a szerelemtől, így szépen ki is használt.

Ha nem vagy szerelmes, ne menj bele. Főleg gyereket ne tervezz, mekkora szívás lenne már szerencsétlen gyereknek. Vagy már annyira felnőtt, hogy tudd, nincs jövője egy ilyen kapcsolatnak. Lehet, hogy most letagadhatna pár évet, de ez nem lesz így mindig.

2022. aug. 15. 18:09
 13/47 anonim ***** válasza:
80%

ez nagyon sok.

hülyeség gyereket szülni neki, nagyapja lehetne.

nem egészséges, simán a lánya lehetnél, túl nagy korkülönbség.

tök mindegy, hány évesnek néz ki, hidd el, a kaszást sem fogja érdekelni, mikor érte jön.

amúgy sztem kapuzárási pánikja van az öregnek, és most kapaszkodik beléd...

neked meg apakomplexusod lehet...

2022. aug. 15. 18:14
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
Lefelé 3, felfelé 7 szerintem az ideális, de még 1-2 év belefér. Az a lényeg, hogy többé kevésbé ugyanazon az idő alatt ugyanolyan szintet tudjatok hozni, akkor a fejlődésetek egyforma, összepasszoló személyiségetek van.
2022. aug. 15. 18:15
 15/47 anonim ***** válasza:
19%
Gondolom milliomos? Ugye?
2022. aug. 15. 18:15
 16/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én még nem vagyok szerelmes, de határozottan tetszik.. és megpróbálnám vele, de tudom hogy kb ez lenne a legtöbb ember reakciója mint a tiétek is.

2022. aug. 15. 18:16
 17/47 A kérdező kommentje:
Nem milliomos, milliárdos… 😒😂
2022. aug. 15. 18:17
 18/47 anonim ***** válasza:
77%
Ne dumalj mellé tuti pénzes
2022. aug. 15. 18:17
 19/47 anonim ***** válasza:
27%

Ekkora korkülönbség esetén már generációs szakadék van.

Pont a lánya lehetnél. Más életszakaszban jártok.

Te még gyereket szülnél, ő meg lassan a nyugdíjra készül.

Én elhiszem hogy a munkahely sok embert összehoz, mert fél életünket ott éljük le, és így osztoztok a munkahelyi problémákban. De egész más dolog valakivel együtt élni mint együtt dolgozni. Főleg ekkora korkülönbség esetén. Egy 55 éves ember már jó esetben nem igazán szeretne senkihez sem igazodni, megvannak a jól bejáratott dolgai (nevezzük rigolyáknak). Lassan unokáinak kellene lenni, nem még egy saját gyerek....

Talán ha 10 évvel lenne idősebb tőled, az még beleférne egy "normálisnak" mondható korkülönbségbe.

2022. aug. 15. 18:19
 20/47 anonim ***** válasza:
91%

már évek óta ismered, ha eddig nem lettél szerelmes belé, akkor már nem is fogsz.

sztem simán imponál neked, h. odavan érted, de ez nem kölcsönös.

2022. aug. 15. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!