Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20-on éves férfiként mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-on éves férfiként mit tennél ha belédszeretne egy idősebb nő?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem és összejöttem egy jóval idősebb nővel. 5 hónapja vagyunk együtt. Az én részemről a szex dominál a kapcsolatban, de nincs lefektetve konkrétan, hogy szexkapcsolatban vagyunk. Rajta észrevettem, hogy egyre jobban kötődik hozzám,olyanokat mondd, hogy milyen jól érzi magát velem, molyen sokat gondol rám és azt is mondta már hogy szeret. Újabban be akar mutatni a szüleinek.

Én viszont nem akarok tőle semmi komolyat, nem akarom felvállani a családom előtt, semmi.

Szakítanom kéne vele, de nem akarom megsérteni, nem mondhatom neki,hogy "bocsi, de csak szexre kellettél". Ez a legrosszabb dolog amit mondani lehet egy nőnek, pláne egy szerelmes nőnek. Ráadásul én kezdeményeztem, én udvarolgattam neki, mégha nem is voltam őszinte a szándékaimat illetően.

Hogy jöhetnék ki ebből a helyzetből a legjobban és úgy hogy ő is a legkevésbé sérüljön?

27/F

2022. okt. 3. 16:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
96%

5 hónapja vagytok együtt. Tepertél, ráhajtottál hogy lefeküdjön veled, ha azt mondta szeret válaszoltál hogy te is. Ez nem fair.

Ezt így ahogy van mond el neki is, joga van tudni hogy nem ő basz.a el, hanem te játszottál. Legalább most legyen benned ennyi.

2022. okt. 3. 21:37
 22/30 anonim ***** válasza:
95%

Jaj ez olyan gyenge önámítás, hogy azt mondtad csak h "én is" .

Ha belegondolok, h nekem azt mondja a férjem h szeretlek, azt válaszolom h én is. Majd egy másik alkalommal én mondom előbb ki h szeretlek, de egy szerelmes szívnek az "én is" a legnagyobb bizonyosság.

Már késő rágódni, azon ami eddig volt. Most ő fülig szerelmes, elhiszi, hogy ti lesztek a ritka kivételek ekkora korkülönbséggel.

Szóval zárd rövidre. És ne sajnáld meg ha sír, és összetörik vagy könyörög. Mert azzal csak szivatod még, ha visszaengeded magadhoz

2022. okt. 3. 22:36
 23/30 A kérdező kommentje:
Jó de mégis hogy csináljam?? Hogy ne legyen megalázás a számára?
2022. okt. 3. 22:59
 24/30 anonim ***** válasza:
91%

Tipikus pasi gondolkodás.

Szerinted ha fél évvel később jön rá h átvágtad, szivattad, hazudtál, az nem megalázó jobban mint korrektül lezárni?

Fájdalmas lesz most neki, de ez a kissebbik rossz

2022. okt. 3. 23:05
 25/30 A kérdező kommentje:
De én úgy akarom intézni hogy a legkevésbé legyen fájdalmas neki.
2022. okt. 3. 23:07
 26/30 anonim ***** válasza:

Velem fősulin szakítottak amikor a srác látta h belézúgtam de túl naiv és kedves voltam h tovább átvágjon. Már szakítás közben értékeltem h őszinte, mai napig jó érzéssel gondolok rá, pedig majdnem 2 évig láttam napi szinten és szenvedtem. De egy pillanatra sem gondoltam h jobb lett volna ha úgy vagyunk együtt h nem szeret.

Nem minden nő egy életképtelen kapcsolatfuggo amőba. Én átéreztem a srác helyzetét. Később mondta is h nem is hitte h ilyen korrekt leszek, jóban maradtunk.

Egy ivós bulis éjszakán még oda is jött h lehet megbánta h szakított.

De semmi nem lett, akkor sem, tudtam h inkább magányos, és közben meg felnőttem és elmúlt a naívságom de megmaradtam jó fej.

Hátha a nőd is tud élni utánad

2022. okt. 3. 23:13
 27/30 A kérdező kommentje:
De őt az exférje is így hirtelen hagyta el, és az is rosszul esett neki...
2022. okt. 3. 23:18
 28/30 anonim ***** válasza:
93%

Bazz és ha ezt tudtad akkor miért hülyítetted.

Tenyleg ne húzd tovább. Mond h nem azt érzed amit ő szeretne, nem fogod tudni azt nyújtani amire vágyik, de nagyon megkedvelted ahhoz h tovább is hitegesd és nem akarod h később jobban fajjon neki.

Valahol a lelke mélyén csak sejti h 28 éves fickó nem vele fog megállapodni, csak mivel mondtad h te is szereted így el meri hinni h lesz ebből valami. Nem fog óriásit pofára esni.

2022. okt. 3. 23:22
 29/30 anonim ***** válasza:
92%
Fogd már fel, hogy ha eddig is gerinctelen, hazug voltál akkor most már csinálhatsz akármit, úgyis fájni fog neki. Most ne amiatt halogasd a szembesítést mert elhiteted magaddal, hogy érdekelnek az érzései és a lelkivilága, hiszen eddig is csak hülyítetted, letojtad az esetleges következményeket. Mondd meg neki még ma, hogy mi a szitu aztán tűnj el az életéből.
2022. okt. 4. 02:48
 30/30 anonim ***** válasza:
90%

A 12 év amúgy nem jóval idősebb, mindketten az y generációba tartoztok. Hasonló meséken, zenéken, filmeken, ételeken és iskolarendszerben nőttetek fel.

A 20-30 év korkülönbség, na az. Mégsem okoz problémát a férfiaknak, nevetséges a provokációd.

2022. okt. 4. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!